Αυτή η σεζόν θα έχει μια τολμηρή δόση περιπέτειας - Τα UGG Venture Daze απευθύνονται σ' εσένα που διψάς για εξερεύνηση, κινείσαι ευέλικτα και αναγνωρίζεις το αυθεντικό στη μόδα

Η UGG με τη Venture Daze δίνει το σύνθημα για μια συναρπαστική καλοκαιρινή απόδραση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Αυτή η σεζόν θα έχει μια τολμηρή δόση περιπέτειας - Τα UGG Venture Daze απευθύνονται σ' εσένα που διψάς για εξερεύνηση, κινείσαι ευέλικτα και αναγνωρίζεις το αυθεντικό στη μόδα

Η UGG δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το αγαπημένο νοτιο-καλιφορνέζικο brand που ξεχωρίζει για τη στιλιστική του ταυτότητα μεταμορφώνεται ανάλογα με την εποχή και τις τάσεις. Για το καλοκαίρι, η ιδιαίτερη συλλογή Venture Daze αποτελεί το δεύτερο κεφάλαιο της καμπάνιας Feels Like UGG.

Αντλώντας σχεδιαστική έμπνευση από το εμβληματικό Tasman, η Venture Daze κουβαλάει την ενέργεια και την ανησυχία που θα δώσει αξία στο καλοκαίρι σου. Μια εποχή ιδανική για να περιπλανηθείς, να εξερευνήσεις, να εκφραστείς, να ταξιδέψεις. Αρκεί όπου και αν πας, όσο κοντά ή μακριά, οικεία ή άγνωστα, να πας με τόλμη και στιλ!

Ugg slides & mules

Δύο υβριδικά σχέδια -mules και slides- που μπορούν να φορεθούν από κάθε φύλο, είναι το καθένα τους ένα statement για το νέο, το ανατρεπτικό. Φτιαγμένα με eco-friendly υλικά, όπως ζαχαροκάλαμο EVA και Leather Working Group suede το οποίο είναι ένα νέο υπεύθυνο προς το περιβάλλον δερμάτινο υλικό, διατηρούν όλα τα χαρακτηριστικά χάρη στα οποία η UGG έχει αποκτήσει ένα τόσο αφοσιωμένο κοινό: ευελιξία, μόδα, άνεση όσο και όποτε και αν τα φοράς, απαλή αίσθηση και φυσικά την πρωτόγνωρη αίσθηση που μόνο η UGG μπορεί να προσφέρει.

UGG slides neon

Το Venture Daze Slide δεν θα το αποχωριστείς καμία στιγμή της ημέρας: ταιριάζει με τα χρώματα της ανατολής αλλά και την παλέτα του ηλιοβασιλέματος -και φυσικά, τη διάθεσή σου. Με μια τολμηρή εξωτερική σόλα από καουτσούκ που μπορείς να τη δοκιμάσεις σε κάθε επιφάνεια -από το νησιώτικο πλακόστρωτο ως το γρασίδι- θα σε συνοδεύει σε όποια περιπλάνηση και αν σε οδηγήσουν τα βήματά σου. Σίγουρα θα γίνει το δικό σου στιλιστικό trademark της σεζόν.

UGG mules καφέ

Όσο για το Venture Daze Mule, ισορροπεί το προκλητικά τολμηρό και το ακαταμάχητα άνετο. Ένα remix του κλασικού Tasman, με σήμα κατατεθέν του την εξωτερική σόλα με ελαστικό, για αξεπέραστη πρόσφυση. Είτε περάσεις ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χορεύοντας μπροστά στο stage ενός φεστιβάλ, είτε βρεθείς να περπατάς από παραλία σε παραλία με τα πόδια, δεν θα σε προδώσει με τίποτα.

*Η νέα συλλογή της UGG είναι διαθέσιμη στο UGG Store (τηλ. 211 10 88 163) επί της Αναγνωστοπούλου 4 στο Κολωνάκι, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

**Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της UGG σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία & Βουλγαρία είναι ο Όμιλος Φάις.

Λίγα λόγια για το διαχρονικό brand UGG

H UGG ιδρύθηκε το 1978 από έναν Αυστραλό σέρφερ στην ακτή της Καλιφόρνια και αποτελεί μία παγκόσμια lifestyle μάρκα, γνωστή για την εμβληματική Classic μπότα της. Φορέθηκε αρχικά από σημαντικούς, παγκόσμιας εμβέλειας καλλιτέχνες, συντάκτες & πρόσωπα της μόδας και μετά απ’ όλο τον κόσμο. Η UGG σχεδιάζει και εμπορεύεται υποδήματα, ρούχα και αξεσουάρ με ασυμβίβαστη στάση απέναντι στην ποιότητα και τη δεξιοτεχνία. Η UGG είναι μια μάρκα με περιβαλλοντική και κοινωνική συνείδηση που απευθύνεται σε όλους. Παρέχοντας πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσιες πωλήσεις, η UGG συνεργάζεται με τους καλύτερους λιανοπωλητές παγκοσμίως και κατέχει ομώνυμα καταστήματα παγκοσμίως σε βασικές αγορές όπως η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Τόκιο, η Σαγκάη και το Πεκίνο.