Αυτό είναι το μόνο αξεσουάρ που θα κάνει το μαγιό σου να φαίνεται 100% πιο στυλάτο

Με ένα κομμάτι θα δείχνεις ξεχωριστή στην παραλία!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που θέλουν να πειραματίζονται με το styling στα μαγιό τους, τότε σε ενδιαφέρει πολύ αυτό που θα διαβάσεις στη συνέχεια. Κι αν πάλι είσαι από αυτές που έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στα beachwear τους, τότε πάλι χρειάζται να διαβάσεις αυτό το άρθρο.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόση μεγάλη ποικιλία στυλ μπορείς να δημιουργήσεις με τα ρούχα παραλίας προσθέτοντας τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ένα μπικίνι ή ολόσωμο που έχεις στη συλλογή σου μπορεί να μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά με μία μόνο κίνηση! Και αυτό το αξεσουάρ που θα δεις στη συνέχεια θα κάνει το μαγιό σου να φαίνεται 100% πιο στυλάτο και φρέσκο.

Αυτό είναι το μόνο αξεσουάρ που θα κάνει το μαγιό σου να φαίνεται 100% πιο στυλάτο

Δεν ξέρω εάν εσύ συνεχίζεις να φοράς το τζιν σορτσάκι σου στην παραλία, που και αυτό καλό είναι ή έχεις ένα κιμονό ή φόρεμα που εμπιστεύεσαι για να βγεις στη θάλασσα. Υπάρχει, ωστόσο, ένα αξεσουάρ που θα το βολευτείς πολύ, όχι μόνο γιατί είναι βολικό στους συνδυασμούς και άνετο, αλλά θα χαρίσει έξτρα στυλ στο beachwear σου.


Το σαρόνγκ ή κοντό παρεό, πες το όπως θέλεις, είναι εδώ για σένα και θα γίνει το αγαπημένο σου για πολλούς λόγους. Στυλιστικά μιλώντας, μπορείς να το φορέσεις σαν φούστα, δένοντάς το στο πλάι, να το συνδυάσεις με το μαγιό σου, αφού υπάρχουν σετ στην αγορά, που θα σε καλύψουν, και, χρηστικά μιλώντας, χωράει εύκολα στην τσάντα σου, ενώ εναλλακτικά θα το βάλεις και στο κεφάλι σου σαν μαντίλι, εάν υπάρχει ανάγκη.


Σε κάθε περίπτωση είναι το πιο βολικό κομμάτι για την παραλία, που μπορεί, ανάλογα με το σχέδιό του, να κάνει εύκολα δήλωση μόδας στο look σου. Φέτος, σημείωσε, τα bold κομμάτια είναι must-have, αφού ένα statement παρεό θα συνδυαστεί ιδανικά με bold κοσμήματα στην παραλία και φυσικά με τα αγαπημένα σου ψάθινα αξεσουάρ.

Top choice

παρεό φλοράλ foreveryoungthelabel.com

Floral παρεό, €69, Forever Young the Label

μπικίνι φολοράλ foreveryoungthelabel.com

Μπικίνι floral Forever Young the Label, το τοπ €59 (θα το βρεις εδώ) και το σλιπ, €44 (θα το βρεις εδώ)