7 καλοκαιρινά outfits για να αποφύγεις τα λάθη όταν κάνει ζέστη

Φρέσκα σύνολα που μπορείς να φορέσεις non stop όλη τη σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Σίγουρα θα σου έχει συμβεί αρκετές φορές να διαλέγεις τα λάθος κομμάτια για μια έξοδό σου, για πολλούς λόγους. Ένα ζευγάρι άβολα παπούτσια ή -ακόμα χειρότερα- ένα φόρεμα που μοιάζει με την πρώτη ματιά ελαφρύ, αλλά στην πορεία της ημέρας σε ζεσταίνει πολύ, ειδικά όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Με λίγα λόγια, η επιλογή ενός outfit το καλοκαίρι δεν είναι πάντα μια και τόσο εύκολη υπόθεση.

Οπότε δες στη συνέχεια 7 φρέσκα outfits, που προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση, για να πας στη δουλειά ή για να περάσεις μια μέρα κάνοντας βόλτα στην πόλη ή και στις διακοπές σου. Καλοκαιρινά σύνολα για να αποφύγεις τα λάθη όταν κάνει ζέστη, αντλώντας έμπνευση και δημιουργώντας μια άνετη, φρέσκια και κομψή εμφάνιση.

7 καλοκαιρινά outfits για να αποφύγεις τα λάθη όταν κάνει ζέστη

Κοντό λευκό φόρεμα και μπαλαρίνες


Το λευκό μίνι φόρεμα έχει καθιερωθεί το καλοκαίρι ως μία από τις πιο φρέσκες αλλά και εξαιρετικά εύκολες επιλογές, ιδανικό για να συνδυαστεί με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε ουδέτερους τόνους (για να χαρίσει ύψος στο πόδι χωρίς να "κόψει" στη μέση το σώμα).

Λευκό μπλουζάκι, τζιν & string sandals


Casual και cool, δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με ένα άνετο τζιν και ένα λευκό τοπ - και εξίσου σημαντικό, ιδανικό look για μια βόλτα στην πόλη. Προτίμησε ένα τοπ από ποπλίνα, που είναι πιο δροσερό και φόρεσε string sandals που είναι βολικά στο περπάτημα και πολύ μοδάτα.

Μάξι φούστα, T-shirt & sneakers


Ένα από τα πιο στυλάτα σύνολα στις υψηλές θερμοκρασίες, αφού μια μάξι φούστα με σκίσιμο θα σε δροσίσει και θα τονίσει τη θηλυκότητά σου. Φόρεσε ένα βαμβακερό μπλουζάκι και ένα ζευγάρι sneakers για να κρατήσεις... τον ιδρώτα μακριά όσο θα κάνεις τις δουλειές σου στην καυτή πόλη! Το λαστιχάκι στα μαλλιά, θα βάλει μια girly πινελιά στο look.

Μίνι φόρεμα & thong sandals


Όταν η ζέστη αρχίζει να γίνεται αφόρητη, ένα μίνι φόρεμα έρχεται για να σώσει την κατάσταση. Προτίμησε ένα ρομαντικό και "κοκέτικο", που θα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι σαγιονάρες, εξαιρετικά άνετες και από καλής ποιότητας δέρμα, για να προστατεύσεις τα πόδια σου.

Σατέν twin set & σαγιονάρες



Λεπτές τιράντες στο τοπ και λαμπερό φινίρισμα στην υφή του, συνδυάζεται με μια "ρευστή" σιλουέτα στη φούστα, δημιουργώντας μια εικόνα γεμάτη σεξαπίλ αλλά στην απλότητά της. Επίσης ιδανικό για τις πιο κομψές και μοντέρνες βραδινές σου εμφανίσεις. Οι σαγιονάρες με μεταλλικές λεπτομέρειες θα ολοκληρώσουν ιδανικά το σύνολο.

Bow top & loose παντελόνι



Το πουκάμισο με φιογκάκια είναι η τάση που επιλέγουν οι αληθινές fashionistas του καλοκαιριού, ως τη "μοδάτη αντικατάσταση" της κλασικής μπλούζας σε στυλ boho; Ο συνδυασμός με ένα τολμηρό animal print παντελόνι σε χαλαρή γραμμή είναι διασκεδαστικός, επιβεβαιώνοντας πως αποτελεί μια πολύ δυνατή τάση το καλοκαίρι του 2024.

Μίνι φούστα και Τ-shirt και μπαλαρίνες


Μια μίνι φούστα είναι σίγουρα το κομμάτι στο οποίο οφείλεις να επενδύσεις το καλοκαίρι - και να βάλεις αμέσως στη βαλίτσα σου για τις πρώτες αποδράσεις σου εάν θέλεις να δημιουργήσεις μια βολική και cool εμφάνιση. Προτίμησε μία σε φαρδιά γραμμή, για μεγαλύτερη άνεση και συνδύασέ την με ένα απλό αλλά χρωματιστό top, που θα κάνει τη διαφορά. Κάνε color blocking με τα παπούτσια σου, για μια ενημερωμένη εμφάνιση.