Αυτά είναι τα τέλεια παπούτσια για να συνδυάσεις το λινό παντελόνι του καλοκαιριού

Πέρα από τα προφανή σχέδια, υπάρχουν και οι εκπλήξεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Σίγουρα το βλέπεις γύρω σου μόλις μπήκε το καλοκαιράκι και φυσικά το έχεις καταλάβει και από τον εαυτό σου και τις καθημερινές στυλιστικές σου επιλογές, ότι σαν το λινό δεν έχει! Φυσικά, το ύφασμα αυτό πάντα ήταν (και είναι) συνώνυμο του καλοκαιριού, αλλά, ομολογώ, το 2024 είναι η χρονιά του, αφού δεν έχω δει ποτέ ξανά τόσα πολλά λινά να πρωταγωνιστούν στα προφίλ των πιο ενημερωμένων fashionistas.

Το Διαδίκτυο είναι πιο... ερωτευμένο από ποτέ με αυτό το ύφασμα - σε σημείο που το απλό λινό παντελόνι με ένα κλασικό τοπ να θεωρείται η πιο στυλάτη εμφάνιση της σεζόν. Ωστόσο, μία απορία εκφράζουν οι περισσότερες γυναίκες, προκειμένου να μη φοράνε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια: "με τι παπούτσια να φορέσω το λινό παντελόνι του καλοκαιριού;"...

Πέρα από τα προφανή σχέδια, δες στη συνέχεια πώς το φοράνε τα fashion girls και πάρε ιδέες για τις επόμενες εμφανίσεις σου, συνδυάζοντας το λινό παντελόνι του καλοκαιριού με τα πιο τέλεια παπούτσια!

Αυτά είναι τα τέλεια παπούτσια για να συνδυάσεις το λινό παντελόνι

String sandals


Όταν σκέφτεσαι λινό παντελόνι, το μυαλό σου πάει αμέσως σε διακοπές. Οπότε είναι φυσικό κι επόμενο να το συνδυάζεις με κλασικές σαγιονάρες. Προτίμησε καλύτερα ένα χρωματιστό, εμπριμέ ή λεοπάρ ζευγάρι, για ένα πιο ενημερωμένο αποτέλεσμα.

Mesh flats


Τα διχτυωτά παπούτσια πρωτοεμφανίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι και εξακολουθούν να είναι πρωταγωνιστές στις τάσεις του καλοκαιριού. Είναι λοιπόν η ευκαιρία σου να κάνεις το κλασικό λινό παντελόνι λίγο πιο... περιπετειώδες.

Μπαλαρίνες


Ο top συνδυασμός για τις βόλτες σου στην πόλη, αναβαθμίζοντας το στυλ του λινού παντελονιού σε μια φινετσάτη εικόνα δεν είναι άλλη από το να το φορέσεις με μπαλαρίνες. Ειδικά για σένα που δεν έχεις προλάβει να κάνεις πεντικιούρ είναι η λύση.

Κitten heels


Είναι αυτή η στιγμή που θέλεις το λινό παντελόνι σου να φαίνεται λίγο πιο "καλό". Η πρότασή μου σε αυτή την περίπτωση είναι να επιλέξεις ένα tailored κομμάτι που θα το συνδυάσεις με γοβάκια ή mules με χαμηλό τακουνάκι. So chic!

Flat sandals


Το πιο πολυφορεμένο παπούτσι του καλοκαιριού πάει με όλα, δημιουργώντας μια άνετη και στυλάτη εικόνα. Προτίμησε έν ζευγάρι σε καφέ χρώμα, για να κάνεις άπειρους συνδυασμούς ή απόκτησε φέτος ένα λευκό.