Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι: Αυτό το φόρεμα φοράνε όλα τα fashion girls

Είναι αριστοκρατικό και υπέρκομψο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Το είπαμε, το ξαναείπαμε και θα το ξαναπούμε, το φόρεμα είναι συνώνυμο του καλοκαιριού και όσες πληροφορίες κι αν έχεις γι' αυτό το must-have κομμάτι ποτέ δεν είναι αρκετές! Πρωταγωνιστεί στα looks των πιο ενημερωμένων fashionistas ανά τον κόσμο και κάθε τάση γίνεται viral από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι.

Άλλωστε στους δρόμους αυτούς κυκλοφορούν όλα τα trends, οπότε ότι δούμε εκεί σε λίγο διάστημα θα... κυκλοφορεί και δίπλα μας. Έτσι ένα φόρεμα κάνει εντύπωση αυτήν τη στιγμή, που μπορεί να φορεθεί το ίδιο καλά σε μια επίσημη περίσταση αλλά και ένα πρωινό στη δουλειά με αθλητικά παπούτσια.


Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Παρίσι: Αυτό το φόρεμα φοράνε όλα τα fashion girls

Είμαι μόνο εγώ ή, αλήθεια, δεν υπάρχει τίποτα πιο αριστοκρατικό και κομψό από μια απλή ασπρόμαυρη παλέτα; Κι αν ακόμα σου αρέσουν τα φωτεινά prints και τα πολύχρωμα αξεσουάρ, σίγουρα δεν αντιστέκεσαι σε ένα κομμάτι που διαθέτει έξτρα φινέτσα και εκλεπτυσμένη αισθητική.


Έτσι ένα δίχρωμο φόρεμα σε μπεζ ή λευκό και μαύρο γίνεται ανάρπαστο στο street style, αφού και άνετο είναι και στυλ χαρίζει και μόδα είναι!


Οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, τη Ρώμη και τη Μαδρίτη το φοράνε στο repeat, όπως αποδεικνύεται από τα social τους, οπότε απόκτησε κι εσύ το αγαπημένο σου.

Shop the trend

δίχρωμο ασπρόμαυρο φόρεμα

Μάξι, €26,24, Trendyol