3 εύκολοι τρόποι για να φορέσεις όλες τις χρωματικές τάσεις του καλοκαιριού στα looks σου

Εάν φοράς όλο ουδέτερα, ήρθε η ώρα να πειραματιστείς με το χρώμα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Εάν έχεις μια ουδέτερη... βαρετή γκαρνταρόμπα και παρόλα αυτά θέλεις να δοκιμάσεις όλες τις όμορφες χρωματικές τάσεις της σεζόν, αλλά διστάζεις, επειδή τα φωτεινά χρώματα σού φαίνονται ότι δεν ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ, ήρθε η στιγμή να μάθεις πώς θα το κάνεις.

Αν για κάποιο λόγο νιώθεις τώρα την ανάγκη για περισσότερο χρώμα στα σύνολά σου, η ιδέα δεν είναι να περάσεις, φυσικά, από το ένα άκρο στο άλλο και να γίνεις υπερβολική, αλλά να δεις 3 εύκολους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να εντάξεις μια bold απόχρωση στα looks σου.

3 εύκολοι τρόποι για να φορέσεις όλες τις χρωματικές τάσεις του καλοκαιριού στα looks σου

Το κόλπο είναι να προσθέσεις ένα πολύχρωμο κομμάτι κάθε φορά στο outfit, που μπορείς να το κάνεις επιλέγοντας τσάντες, παπούτσια ή αξεσουάρ, όπως χρωματιστές θήκες κινητού, γυαλιά ηλίου, καπέλα και μαντίλια. Για να εμπνευστείς, δες στη συνέχεια τα looks των κοριτσιών της μόδας στο Instagram, που φοράνε τις χρωματικές τάσεις τους καλοκαιριού: έντονο κόκκινο, butter yellow, πράσινο και άλλα.

Βάλε πολύχρωμα παπούτσια


Tip: Ένα ζευγάρι σατέν mules με τετράγωνη μύτη είναι όχι μόνο τάση φέτος το καλοκαίρι αλλά ταιριάζει εύκολα και στον minimal στυλιστικό... προσανατολισμό σου!

Tip: Το ροζ ταιριάζει ιδανικά με το λευκό, απλώς προτίμησε μια παλ απόχρωση, για να είναι πιο elegant το αποτέλεσμα.


Tip: Ξέρεις ήδη καλά πως το κόκκινο είναι must-have χρώμα της σεζόν (και θα παραμείνει). Εάν σου φαίνεται πολύ έντονο για τα δικά σου δεδομένα, ένταξέ το σε ένα μπεζ σύνολο με παντελόνι, επιλέγοντας μοδάτα γοβάκια, που θα φαίνεται διακριτικά η μύτη τους από τα φαρδιά μπατζάκια.

Κράτησε χρωματιστή τσάντα


Tip: Είναι αυτό το χρώμα-πασπαρτού, που πάει με όλα. Ένα κόκκινο clutch θα σε βολέψει πολύ, αφού ταιριάζει στα all-day looks σου, που συνδυάζουν λευκό, μαύρο ή μπεζ.


Tip: Σίγουρα φοράς πολλά λευκά το καλοκαίρι. Για να μην είναι λοιπόν... βαρετή η "στολή" σου, βάλε λίγο neon χρώμα σε μια ψάθινη τσάντα, αντί του κλασικού μαύρου ή καφέ.


Τip: Το κίτρινο είναι η καλύτερη επιλογή για να συνδυάσεις ένα μαύρο κλασικό φόρεμα. Ειδικά φέτος που όλοι οι τόνοι του, από το butter yellow μέχρι το neon, παίζουν πολύ στο summer styling.

Πόνταρε σε bold αξεσουάρ


Tip: Ένα μαντίλι φέτοις βάλ' το σίγουρα στη shopping list σου. Πέρα από τους κλασικούς τρόπους για να το φορέσεις (λαιμός ή μαλλιά ή σαν ζώνη στο παντελόνι ή δεμένο στην τσάντα), δοκίμασε να το δέσεις χαμηλά στη φούστα σου σαν "μίνι παρεό.


Tip: Όλα τα είδη των φιόγκων είναι στο προσκήνιο. Από ένα ρομαντικό φόρεμα Zara μέχρι φιογκάκια στα μαλλιά, αυτό το διακοσμητικό θα βάλει μια ρομαντική και νοσταλγική πινελιά στο look σου. Οπότε είναι η ευκαιρία να προτιμήσεις πολύχρωμους!


Tip: Είναι ίσως ο πιο extreme τρόπος για να εντάξεις το χρώμα σε ένα minimal look. Ένα ζευγάρι χρωματιστά γυαλιά ηλίου σίγουρα δεν είναι η πρώτη σου επιλογή. Ωστόσο, θα αναβαθμίσουν αυτόματα το στυλ σου! Αν το κόκκινο δεν σου κάνει, επέλεξε σκελετούς διάφανους με χρώμα, που σίγουρα είναι πιο ήπιο.