Δεν το 'χεις με τα αξεσουάρ; 6 trends που φοράνε οι fashionistas το καλοκαίρι

Τα must-have κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είναι αλήθεια. Τα αξεσουάρ δεν είναι το φόρτε σου! Χειμώνα-καλοκαίρι δυσκολεύεσαι να τα επιλέξεις, δεν ξέρεις πώς να τα φορέσεις, με τι ταιριάζουν καλύτερα και πώς θα αναβαθμίσουν το στυλ σου. Μην στενοχωριέσαι. Τουλάχιστον για τους επόμενους ζεστούς μήνες του χρόνου, θα έχεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι!

Αυτό το καλοκαίρι, τα must-have αξεσουάρ κυμαίνονται από τον εκλεπτυσμένο μινιμαλισμό έως τον "κιτς" μαξιμαλισμό — με πολλές... στάσεις ενδιάμεσα! Θα δεις κλασικές προτάσεις αλλά και πιο τολμηρά κομμάτια να φιγουράρουν στα looks των πιο ενημερωμένων κοριτσιών της μόδας, επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε 6 βασικά trends που δεν πρέπει να λείπουν από τις φετινές καλοκαιρινές επιλογές σου.

6 trends στα αξεσουάρ που φοράνε οι fashionistas το καλοκαίρι

Statement flip-flops


Κάθε καλοκαίρι οι σαγιονάρες είναι must-have τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη. Φέτος, πέρα από τα all-time classic σχέδια, φόρεσε και ένα bold ζευγάρι με μεταλλικά διακοσμητικά, που θα αναδείξει το quiet luxury style.

Basket bags


Είναι ο oρισμός της καλοκαιρινής τσάντας, που ποτέ δεν μπαίνει στο περιθώριο. Είτε μιλάμε για ψάθινα σχέδια με δερμάτινες λεπτομέρειες είτε για πλεκτά, η τσάντα-καλάθι θα σε συντροφεύει φέτος στη θάλασσα αλλά και στο street style.

Jelly shoes


To No1 καλοκαιρινό παπούτσι είναι από... ζελέ! Αστειεύομαι. Τα γνωστά νοσταλγικά σανδάλια που φορούσαμε παιδιά στην παραλία για να μην πονάνε τα πόδια μας στις πέτρες, επιστρέφουν δυναμικά σε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και φοριούνται ακόμα και στις βραδινές καλοκαιρινές εξόδους μας.

Charms στην τσάντα


Τα charms στις τσάντες έχουν γίνει από τις πιο καυτές τάσεις για τις fashionistas, μετά τις εμφανίσεις τους στις πασαρέλες, συμπεριλαμβανομένων των Coach, Miu Miu και Fendi. Θα αναβαθμίσουν εύκολα την περσινή σου τσάντα ή θα διακοσμήσουν με έξτρα στυλ μια ολοκαίνουργια.

Πολύχρωμα sneakers


Οι φωτεινές αποχρώσεις αποτελούν βασικό στοιχείο του καλοκαιριού και τα sneakers δεν είναι εξαίρεση σε αυτό. Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί που κάνουν κοντράστ μεταξύ τους θα σου χαρίσουν αυτόματα μια μοδάτη εικόνα. Συνδύασε τα statement αθλητικά με τα πάντα, από ένα λευκό λινό φόρεμα μέχρι μια tonal εμφάνιση.

Γυαλιά ηλίου-καθρέφτης


Η φουτουριστική αυτή τάση έρχεται σε όλα τα σχήματα γυαλιών, από σπορ μάσκες μέχρι ρετρό στρογγυλά σε στυλ της δεκαετίας του '90. Όποιο κι αν διαλέξεις θα κάνει δήλωση μόδας στα looks σου!