Αγίου Πνεύματος: 7 looks για να περάσεις το τριήμερο με τέλειο στυλ

Φτιάξε τη βαλίτσα σου έξυπνα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Τριημεράκι έρχεται και μαζί του φέρνει χαλάρωση κοντά στη θάλασσα, μίνι αποδράσεις και πακετάρισμα βαλίτσας. Κι αν για σένα είναι μπελάς, αφού για τρεις μόλις μέρες του Αγίου Πνεύματος τι να πρωτοφορέσεις και τι να... πρωτοβάλεις στη λίστα σου, είμαι εδώ να σε βοηθήσω στ' αλήθεια.

Χρειάζεσαι έξυπνες κινήσεις για να έχεις και τέλειο στυλ στις πρώτες σου επίσημες διακοπές αλλά και για να μην γεμίσεις τη βαλίτσα σου με άχρηστα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, που όπως τα πάρεις έτσι θα τα φέρεις και πίσω. Δες λοιπόν 7 looks για να περάσεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με στυλ.

7 looks για να περάσεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τέλειο στυλ

Συμβουλή: Μην προσπαθήσεις να κάνεις εντύπωση με ρούχα που δεν σε εκφράζουν μόνο και μόνο επειδή είναι στη μόδα. Πόνταρε στη διαχρονική και αβίαστη κομψότητα και σε κομμάτια που συνδυάζουν άνεση και φινέτσα,προσθέτοντας μοντέρνες πινελιές. Θα τα απολαύσεις!

Κάπρι παντελόνι + halter top


Μην μου πεις πως δεν θα κάνεις δήλωση μόδας με αυτό το νοσταλγικό σύνολο; Βάλε χρώμα μέσα από μια πλεκτή πολύχρωμη ευρύχωρη τσάντα.

Low-waist dress


Ένα φόρεμα θα το χρειαστείς αλλά όχι καμιά... υπερπαραγωγή. Ξέρεις πως το καλοκαίρι αναζητάμε βολικά και άνετα κομμάτια, που να μην κάνουν έκπτωση στο στυλ. Ε, ένα χαλημόμεσο στράπλες με κλασική διχρωμία θα το βάλεις όλη μέρα. Το μαντίλι θα προστατεύει τα μαλλιά σου από τον αέρα και θα σου χαρίσει στυλ.

Λινό twin-set


Είναι το σύνολο για να ντυθείς σε 10 λεπτά. Το γιλέκο θα σου χαρίσει κομψότητα και σε συνδυασμό με τη μίνι θηλυκή φούστα όλα τα βλέμματα θα στραφούν πάνω σου. Συνδύασέ το με μπαλαρίνες ή mules, ανάλογα με το περπάτημα!

Λινό παντελόνι + πουκάμισο


Γοητευτικό και κολακευτικό συνάμα, αυτό το σύνολο είναι ό,τι πρέπει για τριήμερο. Συνδύασε λευκό και κόκκινο, για να είσαι στη μόδα και αναβάθμισε το στυλ σου μέσα από το minimal στοιχείο. Κανείς δεν έχασε, ποντάροντας στην απλότητα.

Oversized top + tailored παντελόνι


Ο συνδυασμός μπεζ-λευκό είναι δυνατός από μόνος του. Μια μπλούζα από ποπλίνα θα κάνει δήλωση μόδας και κάπως έτσι θα ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος. Τα string sandals θα αναδείξουν την κομψότητά σου και θα σε διευκολύνουν στο περπάτημα.

Σορτς + tank top


Είναι το καλοκαιρινό σου basic, που δεν το αποχωρίζεσαι. Το σορτσάκι γίνεται κομψό και στυλάτο με τα σωστά αξεσουάρ. Ένα ζευγάρι φλατ και μια chic τσάντα θα κάνουν τη διαφορά. Πρόσεξε εδώ τον συνδυασμό με τα δύο μπλουζάκια, για έξτρα στυλ!

Πλεκτό palysuit


Μην το ξεχάσεις με τίποτα. Θα το βάλεις με το μαγιό σου στην παραλία αλλά και το βράδυ στη βόλτα σου. Προτίμησε ανοιχτό χρώμα για να κάνει αντίθεση με το μπικίνι από μέσα και ανάδειξέ το με χρυσαφί κοσμήματα εμπνευσμένα από τον βυθό.