Spoiler Alert: Φθινόπωρο 2024 - Οι 6 τάσεις που θα βλέπεις παντού τον Σεπτέμβριο

Τα βασικά fashion trends απευθείας από τις πασαρέλες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Την άνοιξη και το καλοκαίρι το quiet luxury έχει την τιμητική του, αφού οι basic minimal επιλογές γέμισαν τις ντουλάπες μας, αλλά από το φθινόπωρο αυτό αλλάζει και η μόδα θα είναι πιο υπερβολική από ποτέ. Από λεοπάρ μοτίβα, color blocking και ογκώδεις σιλουέτες, θα δεις τον μαξιμαλισμό σε όλο του το μεγαλείο.

Οι πασαρέλες Fall 2024 ήδη έδειξαν τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν, οπότε παίρνουμε κι εμείς πρώιμα μια μικρή γεύση από τα trends που θα φοράμε από το φθινόπωρο. Δες, λοιπόν, στη συνέχεια 6 τάσεις που θα κυριαρχήσουν τον Σεπτέμβριο στο street style και προετοιμάσου να βάλεις το "more is more" στην καθημερινότητά σου.

6 τάσεις Fall 2024 που θα βλέπεις παντού τον Σεπτέμβριο

Mix the colors


Παίξε με το χρώμα! Αυτό λένε οι σχεδιαστές, αφού ήρθε η ώρα να βάλεις στο περιθώριο τη μονόχρωμη γκαρνταρόμπα σου και να επιλέξεις κάτι πολύ πιο τολμηρό. Απροσδόκητοι χρωματικοί συνδυασμοί, όπως τα neon Technicolor και τα δροσερά παστέλ, μπλέκονται μεταξύ τους και αναβαθμίζουν το καθημερινό σου ντύσιμο.

Full skirts


Φαρδιές φούστες με εντυπωσιακούς όγκους στο κάτω μέρος, δημιουργούν μια wow εικόνα όταν συνδυαστούν με tailored σακάκια ή πουκάμισα. Τις φοράς ήδη από τώρα, αφού τα μάξι και εντυπωσιακά κομμάτια έχουν την τιμητική τους στις εμφανίσεις του καλοκαιριού.

Wallpaper florals


Οι ταπετσαρίες και τα chintzy φλοράλ έδωσαν άφθονο χώρο στους σχεδιαστές να πειραματιστούν για τη νέα σεζόν. Τα λουλούδια μεγάλωσαν και τοποθετήθηκαν σε φορέματα, παντελόνια και μπλούζες, κάνοντας τις γυναίκες να νιώθουν πιο... κοκέτες από ποτέ. Φόρεσέ τα σε total looks για να κάνεις μια statement εμφάνιση.

Statement pants


Μετά από μερικές σεζόν κατά τις οποίες τα πόδια βγήκαν σε κοινή θέα με micro-skirts και διάφανα κομμάτια, το φθινόπωρο καλύπτονται εξ ολοκλήρου. Τα statement παντελόνια σε πολύ φαρδιά γραμμή πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες, σε βινύλ, δέρμα αλλά και κασμίρι, με κομμάτια που ξεχωρίζουν για τον όγκο και την oversized γραμμή τους.

Lingerie dressing


Τα ρούχα που θυμίζουν νυχτικά παραμένουν στο προσκήνιο και το επόμενο φθινόπωρο, αλλά ερμηνεύονται διαφορετικά από τους σχεδιαστές. Σίγουρα μπορείς να φορέσεις ένα slipdress ή έναν κορσέ αλλά μπορείς να επιλέξεις και ένα φόρεμα με ενσωματωμένες καλτσοδέτες, για να κάνεις τη διαφορά.

Leopard prints


Η λεοπάρ αισθητική καλά κρατεί από τον χειμώνα ακόμα, με το mob wife style, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα βλέπεις παντού αυτό το print. Κατά προτίμηση σε καφέ-μαύρο συνδυασμό, αυτά τα "άγρια" μοτίβα τοποθετούνται σε παλτό, φορέματα και επιλέγονται σε total looks που συνδυάζονται με κόκκινα παπούτσια και χρυσαφί statement αξεσουάρ. Το "more is more" εδώ είναι το ζητούμενο.