Barely There: Τα πιο μικροσκοπικά μαγιό για το καλοκαίρι 2024!

Τείνουν να αφήνουν στη φαντασία… σχεδόν τίποτα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Barely There: Τα πιο μικροσκοπικά μαγιό για το καλοκαίρι 2024!

“The bikini is the most important thing since the atom bomb”, Diana Vreeland. Όπως είπε πολύ σοφά και η Diana Vreeland, Editor-in-chief στη Vogue, τα μπικίνι, και ειδικά τα μικροσκοπικά μπικίνι, τείνουν να αφήνουν στη φαντασία… σχεδόν τίποτα! And that’s our mindset, too!

Πρόκειται για τα πιο τολμηρά μαγιό, φτιαγμένα από tiny κομμάτια υφάσματος, σε διάφορα patterns. Eίναι hot, είναι instagrammable και υπόσχονται να σας κάνουν να βγάλετε προς τα έξω την ultra-sexy πλευρά σας.

Embrace the microworld και επισκεφθείτε το Decoro! Αν όχι τώρα, πότε;

Hear Me Roarrr - Animal Print Alert!

μπικίνι λεοπάρ decoro.gr

Sexy, bold, αποπλανητικό. Το animal print, έρχεται για να αφήσει στο φετινό καλοκαίρι μία “spicy & wild” επίγευση και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να του αρνηθούμε. It’s a yes, yes, yes! Κατακλύζει τον κόσμο της μόδας -από πασαρέλες μέχρι περιοδικά- και είναι εδώ για να μείνει. Καιρός, λοιπόν, να το κυκλοφορήσουμε και στα beach-bar, χαρίζοντας μια jungle αύρα στην αμμουδιά!

Με μοτίβο ζέβρας, λεοπάρδαλης και φιδιού, τα swimwear μας γίνονται ακόμα πιο μοναδικά και ιδιαίτερα. Κορίτσια, τολμήστε το! Από το ultimate μαγιό τριγωνάκι για ένα πιο back to basic κομμάτι μέχρι το smokin' hot strapless, το animal print το απογειώνει.

Φορέστε το νέο τολμηρό μαγιό σας, με ένα ολόλευκο maxi διχτυωτό φόρεμα, προσθέστε bold κοκάλινα σκουλαρίκια και συνδυάστε το με πέδιλα σε διαφορετικό animal pattern. Όλοι και όλες θα «γρυλίζουν» στο πέρασμά σας!

Beach, Please - Tα Κορδόνια είναι In!

μπικίνι με κορδόνια decoro.gr

Ανάμεσα στα πιο καυτά μαγιό που θα δείτε να κυκλοφορούν το 2024, σίγουρα το μάτι σας θα πέσει στα μικροσκοπικά μπικίνι με κορδόνια. Όλο το παιχνίδι του λύσε και δέσε, όλη η μορφή που παίρνει η «bonded» σιλουέτα του κορμού αφήνοντας ακάλυπτα τα πόδια, ε, θα προκαλέσει μερικά αυχενικά.

  • Για tone down διάθεση: Δοκιμάστε ένα σετάκι σε φλοράλ μοτίβο. Φορέστε ένα σκαφτό denim σορτσάκι και sneakers για μια πιο χαλαρή βόλτα ή συνδυάστε το με ένα μονόχρωμο παρεό σε ένα παιχνιδιάρικο χρώμα -φούξια, γαλάζιο, neon κίτρινο- για την παραλία.
  • Για super-sexy mode: Επιλέξτε ένα total black μαγιό! Απλώστε αντηλιακό λαδάκι, πετάξτε και ένα grande γυαλί ηλίου (ο ήλιος είναι φίλος και εχθρός) και θα είστε το fashion icon της παραλίας - η irresistibly hot version για την ακρίβεια!

Hot ‘n’ Salty - Μαγιό με Αλυσίδες για Extra Spiciness

μπικίνι με αλυσίδες decoro.gr

Για εσάς, κορίτσια, που βαριέστε τα classic σχέδια, σας παρουσιάζουμε τα μαγιό με κρίκους και αλυσίδες. Μικροσκοπικά, αισθησιακά και σε πολλά χρώματα για να διαλέξετε αυτό που σας κάνει το «κλικ». Οι κρίκοι και οι αλυσίδες στα μπικίνι δεν είναι απλώς διακοσμητικά προσθετικά στοιχεία. Χαρίζουν ενδιαφέρον σε όλο το design και δημιουργούν ελκυστικές γραμμές, οι οποίες κολακεύουν το σώμα.

Δείτε το σαν ένα εκλεπτυσμένο αξεσουάρ που είναι attached με το μαγιό σας! Με την θεϊκή γκάμα του Decoro σε αυτές τις τιμές, τι να ζητήσει κανείς παραπάνω;

Extra spicy tip: Δοκιμάστε να φορέσετε μια εντελώς διάφανη μακριά παντελόνα και ένα juicy αδιάβροχο κραγιόν, πριν πάτε για ηλιοθεραπεία. Για έξτρα glow, ψεκάστε ένα glitter hair & body mist. Slay that Beach!

Lure(x) Them In

μπικίνι lurex decoro.gr

Τα μαγιό που είναι φτιαγμένα από lurex, είναι εκθαμβωτικά και λαμπερά λόγω του metallic glow που έχει το ύφασμα από τη φύση του.

Αυτά τα sexy μαγιό θα τα βρείτε σε πολλά σχέδια, με τα έντονα χρώματα να πρωταγωνιστούν και να είναι must-wear!

Γιατί αγαπάμε το lurex;

  • Mermaid Glow: Κανένα άλλο υλικό δεν προσφέρει την ίδια λάμψη και γυαλάδα όπως το lurex. Σε συνδυασμό με το micro design… η φάση είναι κάτσε καλά!
  • Basic no more: Το Lurex αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας, κάνοντας κάθε μαγιό πιο stylish και αδιαμφισβήτητα πιο sexy.
  • All Day & Night: To ύφασμα αυτό είναι κατάλληλο για διάφορες περιστάσεις, από χαλαρά μεσημέρια στην παραλία μέχρι after-midnight beach parties. Θα σας χαρίσουν εκείνο το «κάτι extra» που έλειπε από το summer look σας.

Αν αναρωτιέστε πού θα βρείτε τα πιο μικροσκοπικά μαγιό του 2024 στις πιο μικροσκοπικές τιμές, η απάντηση είναι μία.

Στο Decoro!

Με τέτοια τεράστια ποικιλία, και με άτοκες δόσεις με Klarna, θα ανανεώσετε την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα με τα πιο καυτά κομμάτια, ενώ θα σας μείνουν και λεφτά για περισσότερα “Sex on the Beach” στο roof garden με τις κολλητές.

Still here?

Τα micro-swimwear περιμένουν να γίνουν δικά σας!

Info