Αυτά είναι τα τέλεια παπούτσια για να φορέσεις με βερμούδα - 6 στυλ για να διαλέξεις

Τα μακριά σορτσάκια φαίνονται καλύτερα με αυτά τα σχέδια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Είναι συναρπαστικό που μερικές φρέσκες καλοκαιρινές τάσεις μπαίνουν στο προσκήνιο φέτος, συμπεριλαμβανομένης αυτής που θέλει τις βερμούδες να πρωταγωνιστούν στα summer looks μας. Ένα σορτσάκι μακρύ που δεν επιλέγεται εύκολα, καθώς ο σωστός συνδυασμός του με τα κατάλληλα τοπ και παπούτσια παίζει καθοριστικό ρόλο στην κομψότητα του συνόλου.

Παίρνοντας τη θέση από τα micro-shorts που κυριαρχούσαν το περασμένο καλοκαίρι, οι βερμούδες κερδίζουν τις εντυπώσεις, "χτίζοντας" μαζί τους τα πιο φινετσάτα looks. Κι αν δυσκολεύεσαι με τα παπούτσια που θα τις φορέσεις, σου έχω 6 τέλεια σχέδια για να διαλέξεις.

6 στυλ παπουτσιών για να φορέσεις με βερμούδα

Mary Janes


Έχουν... θηλυκό πλεονέκτημα στον συνδυασμό τους με βερμούδες, προσθέτοντας στο χαλαρό αυτό σορτς μια κομψή πινελιά, δημιουργώντας ένα φινετσάτο office look - και όχι μόνο!

Μπαλαρίνες


Πάντα επιστρέφουμε στις μπαλαρίνες όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μια αριστοκρατική εμφάνιση. Αναδεικνύοντας την κομψή φύση του μακρύτερου μήκους, οι μπαλαρίνες και οι βερμούδες συνεργάζονται άριστα για να δώσουν στο ντύσιμό μας μια πολυτελή εικόνα.

String sandals


Βολικές, casual και τέλειες για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, οι σαγιονάρες πάσης φύσεως είναι η top σιλουέτα παπουτσιών για να βγάλεις όλο το καλοκαίρι. Με μια βερμούδα θα έχεις μια δροσερή εμφάνιση για τις all-day εξόδους σου.

Sling-backs


Αριστοκρατική, άνετη και τόσο κομψή, αυτή η σιλουέτα προσφέρει κάθε φορά μια χαριτωμένη εμφάνιση. Το ίδιο συμβαινει και εάν συνδυάσεις αυτά τα γοβάκια με τη βερμούδα σου.

Crab sandals


Το καλοκαίρι στην πόλη αυτά τα κλειστά σανδάλια είναι η καλύτερη επιλογή, αφού χαρίζουν άνεση στα βήματά σου και μια κομψή σιλουέτα. Φόρεσέ τα με βερμούδα για ένα εύκολο σύνολο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα όλη μέρα.

Trainers


Είναι η επιλογή σου εάν θέλεις να κινηθείς safe, ειδικά εάν φορέσεις μια τζιν βερμούδα το πρωί. Προτίμησε slim σιλουέτα στα αθλητικά σου, για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.