Αξεσουάρ με χάντρες: Η νοσταλγική τάση από την παιδική μας ηλικία επιστρέφει το καλοκαίρι του 2024

Κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια θα βάλουν μια girly πινελιά στα looks σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Είτε είσαι "Swiftie" είτε όχι, πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι οφείλουμε στην Αμερικανίδα τραγουδίστρια τη δημοτικότητα που έχουν αποκτήσει τα βραχιόλια με χάντρες, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, που δημιουργούν τα πιο θετικά καλοκαιρινά vibes στις εμφανίσεις μας.

Το καλοκαίρι του 2024, η νοσταλγία και η μόδα ενώνονται και επαναφέρουν στο προσκήνιο ένα σύμβολο από την παιδική μας ηλικία: Τα αξεσουάρ με χάντρες. Τα βραχιόλια, τα κολιέ και τα σκουλαρίκια με μικρές χρωματιστές χάντρες και άλλα πιο ιδιαίτερα, με γράμματα, ζώα, καρπούς κ.λπ., που λατρεύαμε τόσο πολύ στα παιδικά μας χρόνια, καθιερώνονται ως το απαραίτητο αξεσουάρ της σεζόν.

Ποια δεν έχει περάσει ένα ολόκληρο καλοκαιρινό απόγευμα φτιάχνοντας βραχιόλια στη βεράντα του εξοχικού με τις φίλες της, προσπαθώντας να φανταστεί τους πιο όμορφους συνδυασμούς χρωμάτων και μετά να τα φοράει με περηφάνια και χάρη στην βραδινή της βόλτα;


Οι πιο hot τάσεις του φετινού καλοκαιριού 2024 περιλαμβάνουν αυτήν τη μαγεία και τη μεταμορφώνουν σε μια κομψή και σοφιστικέ επιλογή, που συνδυάζει την απλότητα της παιδικής ηλικίας με την πιο chic avant-garde. Το κλειδί για το σωστό styling είναι να συνδυάσεις και να ταιριάξεις άφοβα διαφορετικά στυλ και μεγέθη, από μικροσκοπικές πολύχρωμες χάντρες μέχρι πιο ντελικάτα σχέδια και πιο εντυπωσιακά κομμάτια.

Πώς θα φτιάξεις μόνη σου αξεσουάρ με χάντρες

Άνοιξε το κουτί με τις χάντρες σου και θυμήσου τα σχέδια που έφτιαχνες παιδί! Αυτό το καλοκαίρι του 2024 είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις μια εκλεπτυσμένη πινελιά στα σύνολά σου, οπότε πάρε ιδέες από τα κορίτσια της μόδας στο Tik-Tok και κάνε την αρχή.

@ii.yel

let’s make a cherry beaded bracelet na super cuuuute 🍒 😩 #fyp #fypシ #beadedjewelry #cherry #beadsset #beadbracelets #cherrybracelet #beads #beadedbracelets #beadstutorial #cute #businessideas

♬ Cake - Soft boy

Δημιούργησε βραχιόλια ή κολιέ με charms φρούτων ή θαλασσινά μοτίφ που θα βρεις έτοιμα στα μαγαζιά. Απλώς άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και κάνε πρωτότυπους συνδυασμούς.

@bymarjorie

Florecitas de abalorios🌸 #pulserasabalorios #beadedjewelry #pulserasverano #floresabalorios #diy #manualidades

♬ LALA - Myke Towers

Τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους, οπότε δημιούργησε κολιέ ή βραχιόλια με φλοράλ σχέδια και παίξε με τους συνδυασμούς στα χρώματα.

@v.lavender

#diybracelet #handmadejewelry #jewelrymaking #seedbeadjewlery #diyjewelrymaking

♬ I walk this earth all by myself Ekkstacy - XVX

Εμπνεύσου από τις συνθέσεις λουλουδιών και φτιάξε μεγάλα βραχιόλια με λουλούδια, που θα κάνουν εντύπωση στις beachwear εμφανίσεις σου.