Η τέλεια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα: 10+1 κομμάτια για να "βγάλεις" όλη τη σεζόν

Συνδυάζονται μεταξύ τους αλλά και με ό,τι έχεις στην ντουλάπα σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Το shopping είναι πάθος, έρωτας, αναζωογόνηση, και ξέρω καλά πως αυτό ισχύει για το 100% των κοριτσιών που αγαπούν τη μόδα και το στυλ. Ωστόσο, αυτή η "εξάρτηση" μάς οδηγεί πολλές φορές να αγοράζουμε πράγματα ή που ήδη έχουμε ή που δεν έχουν καμία διαφορά πάνω μας, με αποτέλεσμα τα looks μας να μοιάζουν επαναλαμβανόμενα.

Σκέφτηκες ποτέ ότι μπορείς να περιορίσεις την σπατάλη χωρίς να χρειαστεί να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ σου; Στην αρχή σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι η ντουλάπα σου δεν χρειάζεται να... ξεχειλίζει. Αντίθετα με μερικά μόνο κομμάτια μπορείς να δημιουργήσεις άπειρα "φρέσκα" και μοδάτα σύνολα ανά πάσα στιγμή.


Ειδικά τώρα το καλοκαίρι η τέλεια γκαρνταρόμπα μετρά μόλις 11 fashion items για να βγάλεις... με αξιοπρέπεια όλη τη σεζόν. Φορέματα, παντελόνια, τοπ, παπούτσια και τσάντες που μπορούν εύκολα να ταιριάξουν και κανεις να μην χρειάζεται να ξέρει το... στυλιστικό σου μυστικό!

Η τέλεια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα: 9 κομμάτια για να βγάλεις όλη τη σεζόν

Λευκό φόρεμα


Ευέλικτο και κομψό, είναι το πρώτο φόρεμα που πιάνεις στα χέρια σου μόλις καλοκαιριάσει. Προτίμησε ένα σε χαλαρή γραμμή ή κροσέ, για μεγαλύτερη άνεση.

String sandals


Είτε μιλάμε για κλασικές σαγιονάρες είτε για φλατ πέδιλα, προτίμησε ένα ζευγάρι σε κόκκινο χρώμα για να κάνεις κοντράστ με τα ουδέτερα.

Oversized πουκάμισο


Βολικό πουκάμισο καλοκαιρινό εάν είναι από ποπλίνα. Λευκό ή ριγέ γαλάζιο, θα το φορέσεις και στη θάλασσα με το μαγιό σου.

Λινό παντελόνι


Δροσερό και άνετο το καλοκαίρι, μπορείς να το βάλεις με τα σαμδάλια σου, με ψηλοτάκουνα, με ένα T-shirt, για πιο χαλαρά ή με ένα γιλέκο και πέδιλα για να βγεις το βράδυ.

Ψάθινη τσάντα


Εδώ η επιλογή είναι δική σου, αλλά καλύτερα να αποκτήσεις μια ψάθινη τσάντα που θα κρατάς το ίδιο καλά στην παραλία αλλά και στην πόλη.

Γιλέκο


Είναι το μόνο κλασικό κομμάτι που χρειάζεσαι για ένα στυλάτο οffice look, αλλά και αυτό το τοπ που φοριέται με τα πάντα, δημιουργώντας άπειρους συνδυασμούς.

Κάπρι παντελόνι


Σκέψου έξυπνα όσο κι αν δεν συμπαθείς το κάπρι παντελόνι. Θα το βάλεις με τοπ και πουκάμισο από πάνω, με το μπικίνι σου αλλά και με ένα μεσάτο σακάκι ή γιλέκο το βράδυ.

Mesh shoes


Όλα τα κορίτσια της μόδας τα φοράνε φέτος. Είναι το μοντέρνο κομμάτι που θα φρεσκάρει τα καλοκαιρινά σου σύνολα. Σε λευκό, κόκκινο ήμαύρο θα κάνει δήλωση μόδας.

A line φούστα


Βολική και δροσερή, δημιουργεί αυτόματα elegant looks. Μπορείς να τη μεταμορφώσεις σε casualwear με tank top ή σε βραδινή με ένα θηλυκό bralette.

Μαντίλι


Δεν είναι μόνο η χρηστικότητα που κάνει το μαντίλι απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Θα το βάλεις στον λαιμό σου ως κόσμημα αλλά και στην τσάντα σου για να δείξεις την στυλιστική σου... γνώση.

Φαρδιά βραχιόλια


Είναι το κόσμημα που ταιριάζει στην παραλία και στην πόλη. Με ένα κροσέ φόρεμα και το μπικίνι σου ή μόνο του με ένα minimal φόρεμα, δεν έχει ανάγκη από άλλα συνοδευτικά!