L.A. Confidential: 4 looks που φοράνε τώρα οι fashionistas στο Λος Άντζελες για να εμπνευστείς

Ακόμα φοράς τα ίδια και τα ίδια "βαρετά" σύνολα;

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Από τις Παριζιάνες και το φινετσάτο στυλ τους, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στις καθόλου βαρετές εμφανίσεις των L.A. fashion girls, που είναι διάσημες για τους ξεχωριστούς συνδυασμούς τους, οι οποίοι σου δίνουν έμπνευση για τα επόμενα looks σου.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ δεν θέλεις τίποτα περισσότερο από το να φαίνεσαι στυλάτη και κομψή όλη τη σεζόν. Στο Λος Άντζελες τα κορίτσια της μόδας δίνουν έμφαση και στα δύο αυτά στοιχεία, κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερους συνδυασμούς στα ρούχα τους, που ξεχωρίζουν χωρίς δυσκολία. Πάρε λοιπόν μια ιδέα μέσα από 4 ευφάνταστα outfits, που ενσωματώνουν τα πιο μοδάτα κομμάτια της σεζόν με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

4 looks που φοράνε οι fashionistas στο Λος Άντζελες για να εμπνευστείς

Εμπριμέ τοπ + μάξι φούστα


Διασκεδαστικό σύνολο και εξαιρετικά ευέλικτο. Συνδύασε το combo με όποιο παπούτσι θέλεις, από αθλητικά μέχρι χαριτωμένες μπαλαρίνες ή τα αγαπημένα σου σανδάλια.

Athletic σορτς + crop top


H μεγάλη αγάπη για το NBA είναι ο λόγος που τα κορίτσια της μόδας υιοθετούν συχνά πιο σπορ στυλ. Με μακριά και φαρδιά αθλητικά σορτσάκια δημιουργούν casual σύνολα, ενώ εάν θέλεις να κάνεις μια διασκεδαστική αντίθεση, μη φορέσεις sneakers, αλλά προτίμησε μπαλαρίνες ή kitten heels.

Halter top + denim βερμούδα


Ένα σύνολο που θα σε βολέψει και στις διακοπές σου. Συνδύασέ το με flip flops, sneakers ή track sandals και δώσε βάση στα αξεσουάρ. Μπορείς να φορέσεις ένα baseball hat για έξτρα στυλ.

Sporty top + full skirt


H αγάπη για τον αθλητισμό και πάλι στο προσκήνιο. Το κλασικό "μπασκετικό" μπλουζάκι συνδυάζεται με μια statement φούστα, για ένα cool look. Φόρεσε αθλητικά παπούτσια ή τόλμησε να βάλεις Mary Janes ή strappy πέδιλα.