Flat σανδάλια: 12 καλοκαιρινά trends που θα φοράς με όλα σου τα ρούχα

Οι κορυφαίες τάσεις που επιλέγουν αυτήν τη στιγμή τα fashion girls

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Τα σανδάλια είναι σήμα-κατατεθέν του καλοκαιριού, ειδικά τα flats είναι συνώνυμα των θερμότερων μηνών του χρόνου και των looks που τους ακολουθούν. Έτσι πολλές φορές μέχρι να αλλάξει η σεζόν θα μιλήσουμε για παπούτσια, αφού το ελληνικό καλοκαιράκι ενδείκνυται για αλλαγές και δημιουργία διαφορετικών στυλ κάθε φορά.

Από την παραλία στη δουλειά και τούμπαλιν και από τη βόλτα στην εκδρομή καλό είναι να έχεις πολλές επιλογές, προκειμένου να "χτίσεις" looks που θα κάνουν δήλωση μόδας όπου κι αν δώσεις το "παρών". Έτσι δες στη συνέχεια 12 flat σανδάλια που περιμένουν να ενταχθούν στην γκαρνταρόμπα σου και θα τα φοράς με όλα σου τα ρούχα.

12 στυλ καλοκαιρινά σανδάλια που θα βλέπεις παντού

Floral details


Τip: Φόρεσέ τα με όλα σου τα μάξι φορέματα για μια κομψή βραδινή εμφάνιση. Προτίμησε παλ τόνους, που πάνε με όλα.

Jelly sandals


Τip: Θα βάλουν μια νοσταλγική πινελιά στα looks σου και ταιριάζουν το ίδιο καλά με φαρδιά λινά παντελόνια αλλά και με μίνι oversized φορέματα.

Track sandals


Tip: Επανέρχονται κάθε καλοκαίρι στο προσκήνιο όταν μιλάμε για βολικά σανδάλια. Ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα, ειδικά εάν τα επιλέξεις σε nude η μαύρο χρώμα.

Classic black thong


Tip: Θα τα φορέσεις με τζιν παντελόνια αλλά και με φαρδιά λινά, ενώ θα δημιουργήσεις μια κομψή εμφάνιση με ένα φλοράλ φόρεμα.

Classic flats


Tip: Είναι αυτό το σχέδιο που έχουμε σε όλα τα χρώματα. Δημιούργησε φέτος ένα total white look με ένα jumpsuit και ανέδειξέ το με ψάθινα αξεσουάρ.

Mesh shoes


Tip: Είναι η Νο1 τάση του φετινού καλοκαιριού. Αυτά τα διχτυωτά παπούτσια θα κάνουν δήλωση μόδας και θα αναδείξουν το πεντικιούρ σου.

Silver ballerinas


Tip: Το metallic στα σανδάλια καλά κρατεί και φέτος, οπότε μην το προσπεράσεις. Θα βάλει αυτή τη φινετσάτη πινελιά ακόμα και στο πιο casualwear σου.

Lace-up


Tip: Με αναφορές από την αρχαιότητα, το σανδάλι αυτό είναι κομψό για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις στα ελληνικά νησιά. Ταιριάζει ιδανικά με τζιν και λινό σε σορτσάκια και βερμούδες.

Fisherman sandals


Tip: Τα ψαράδικα παπούτσια κάνουν fashion statement. Προστατεύουν το πεντικιούρ σου ή σε εξυπηρετούν εάν δεν έχεις προλάβει να το κάνεις!

Rope sandals


Τip: Το σχοινί σε λεπτομέρειες ή εξ ολοκλήρου σε ένα σανδάλι είναι η καλοκαιρινή πρόταση για το 2024. Πειραματίσου με τους συνδυασμούς και τα σχέδια, από Lace-up κομμάτια μέχρι απλά flats.

Flip-flops


Tip: Όσα χρόνια κι αν περάσουν είναι απόλυτα συνδεδεμένες με το καλοκαίρι. Οι σαγιονάρες πλέον φοριούνται το ίδιο καλά στη θάλασσα αλλά και σε μια βραδινή σου έξοδο.

Sling-backs


Tip: Το πιο κομψό flat της συλλογής σου για φέτος το καλοκαίρι, αφού θα προσθέσει φινέτσα σε ένα λινό φόρεμα και έξτρα στυλ σε ένα σύνολο με τζιν παντελόνι.

Clogs


Tip: Τα φοράμε πλέον χειμώνα καλοκαίρι, αφού είναι στυλάτα και βολικά. Αυτά τα σαμπό (όπως τα λέγαμε παλιά) είναι ιδανικά για να κάνεις... χιλιόμετρα στις διακοπές σου.