Statement παντελόνια: 5 στυλ για να αλλάξεις γνώμη γι' αυτά τα "παιχνιδιάρικα" παντελόνια

Διασκέδασε λίγο περισσότερο με το ντύσιμο σου αυτό το καλοκαίρι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Μπορεί η πληθώρα από όμορφα τοπ και κλασικά παντελόνια ή τζιν για να τα συνδυάσεις, να αποτελεί μια safe επιλογή για σένα, αλλά για σκέψου πόσο βαρετά μοιάζουν κάποιες φορές όλα αυτά. Δεν θα ήθελες, λοιπόν, να διασκεδάσεις λίγο περισσότερο με τα looks σου;

Σε αυτό θα σε βοηθήσουν τα περίφημα statement pants, δηλαδή παντελόνια που κάνουν δήλωση μόδας από μόνα τους σε μια εμφάνιση.

Από συναρπαστικά γραφικά prints μέχρι συγκλονιστικές παγιέτες, τα παντελόνια αυτά είναι τόσο τολμηρά που μπορεί ακόμα και να γίνουν λόγος... κοινωνικοποίησης, αφού όλοι θα σε σταματούν στον δρόμο να σε ρωτήσουν από πού τα πήρες! Οπότε καλά θα κάνεις να αλλάξεις γνώμη γι' αυτά τα 5 "παιχνιδιάρικα" στυλ και να τα βάλεις στην καθημερινότητά σου.

5 στυλ statement pants για να φορέσεις τα πιο "παιχνιδιάρικα" παντελόνια της σεζόν

Η πρώτη σκέψη των περισσότερων όταν βλέπουν ένα statement παντελόνι είναι να φορέσουν ένα πιο minimal τοπ, είτε είναι μια λευκή βαμβακερή μπλούζα από ποπλίνα είτε ένα tank top. Υπάρχει, όμως, και ο μαξιμαλισμός, που θα αναβαθμίσει το στυλ σου. Είτε, λοιπόν, προτιμάς μια πιο χαλαρή προσέγγιση στο styling είτε θέλεις να ντυθείς πιο τολμηρά, ένα statement παντελόνι είναι σίγουρα ο καμβάς!

Μεγάλα πουά


Σαν πιτσιλιές από χρώμα πάνω σε λευκό ύφασμα, ένα σχέδιο με πουά κερδίζει τις εντυπώσεις. Μη μείνεις στις κλασικές βούλες, αλλά προτίμησε ένα σχέδιο που μοιάζει ζωγραφισμένο στο χέρι.

Γραφικά prints


Θα μπορούσες σίγουρα να έχεις φίλο τον Jean Paul Gaultier, αφού τα γεωμετρικά σχέδια είναι τα αγαπημένα του. Λευκό και γαλάζιο, θα γίνουν ένα με το καλοκαίρι! To top προτίμησε να είναι "αταίριαστο" για μια μοντέρνα εικόνα.

Ριγέ


Οι ρίγες φέτος έχουν την τιμητική τους και τα παντελόνια που φοράμε το καλοκαίρι θυμίζουν... πιτζάμα. Είναι χαλαρά και δροσερά και πάνε με όλα. Εσύ ξεπέρασε αυτό το κλασικό και δοκίμασε ένα παντελόνι με πολύχρωμες ρίγες. Είναι τόσο pop!

Κόκκινο denim


Το κόκκινο χρώμα φέτος θα το βλέπεις παντού. Εκτός από τα κόκκινα σανδάλια και τα φορέματα, δοκίμασε ένα κόκκινο τζιν παντελόνι, που μπορείς να συνδυάσεις με minimal κομμάτια ή να τολμήσεις να δημιουργήσεις ένα total red look, που θα ξεχωρίσει.

Παγέτες


Αυτή θα είναι η δικαιολογία σου για να κάνεις... πάρτι! Μη μείνεις κολλημένη στο μικρό μαύρο φόρεμα και κάνε τη σωστή επιλογή. Ένα παντελόνι με παγέτες θα γίνει "σύμβολο" νυχτερινης διασκέδασης και εσύ θα μοιάζεις με περιστρεφόμενη... ντισκομπάλα!