Οι Γαλλίδες φοράνε αυτά τα 2 "άκομψα" παντελόνια στη θέση του τζιν το καλοκαίρι

Τα βλέπεις διαρκώς στους δρόμους του Παρισιού

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Τα τζιν είναι σίγουρα το πιο basic item για τις Γαλλίδες, αποτελώντας το κλειδί για τη δημιουργία των αβίαστα κομψών εμφανίσεων για τις οποίες είναι γνωστές οι Παριζιάνες. Ενώ οι γυναίκες στο Παρίσι σίγουρα θα φορέσουν τα αγαπημένα τους τζιν αυτήν τη σεζόν, υπάρχουν δύο άλλες τάσεις στα παντελόνια αντί του denim, που βλέπεις παντού στο παριζιάνικο street style.

Μάλιστα, όπως έδειξαν οι πασαρέλες της άνοιξης και του καλοκαιριού, αυτές οι δύο κάπως "διχαστικές" τάσεις πρωταγωνιστούν στα καλοκαιρινά σύνολα, προσθέτοντας μια μοντέρνα αίσθηση σε κάθε εμφάνιση. Είναι επίσης ιδανικά για εκείνες τις μέρες με πολύ ζεστό καιρό. Αν θέλεις, λοιπόν, κι εσύ να εμπνευστείς με 2 εναλλακτικά παντελόνια αντί του τζιν σου το καλοκαίρι, πάρε ιδέες από τα looks των Γαλλίδων.

Οι Γαλλίνες φοράνε αυτά τα 2 άκομψα παντελόνια στη θέση του τζιν το καλοκαίρι

Κάπρι


Αγαπάς να το... μισείς ακόμα από τη δεκαετία του ΄90 που το πρωτοφόρεσες. Το κοντό αυτό παντελόνι, που φτάνει μέχρι τη μέση της γάμπας θεωρείται από πολλές "άκομψο" και δύσκολα το επιλέγουν στα looks τους. Ωστόσο, μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις μαζί του μια κομψή εμφάνιση, συνδυάζοντάς το "έξυπνα".

Του ταιριάζουν τα tailored σακάκια, τα στενά πουκάμισα αλλά και τα strappy και kitten heels. Απόφυγε να συνδυάσεις το κάπρι με χαμηλό παπούτσι - έστω λίγο τακουνάκι θα κάνει τη διαφορά.

Βερμούδα


Από τα πιο "μισητά" ίσως σορτς στην ιστορία της μόδας. Δεν τα λες σορτσάκια, δεν τα λες και παντελόνια. Αυτά τα φαρδιά κομμάτια ποτέ δεν αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τις γυναίκες, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που θεωρήθηκαν συντηρητικά και "παροπλίστηκαν". Φέτος έρχονται πάλι στο προσκήνιο και γίνονται viral στους δρόμους του κόσμου, ανάμεσα σε γυναίκες που αγαπούν τις minimal επιλογές.

Το καλοκαίρι προτίμησε λινά υφάσματα και χαλαρά σχέδια, για περισσότερη ευελιξία στις εμφανίσεις σου από το πρωί ως το βράδυ. Μια βερμούδα σε λευκό χρώμα θα γίνει η αγαπημένη σου μέχρι το φθινόπωρο.