Κόκκινα παπούτσια: 8 ασυνήθιστοι τρόποι για να τα φορέσεις το καλοκαίρι

Για να μην τα θαυμάζεις μόνο από μακριά, δες με ποια ρούχα θα τα αναδείξεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Τα κόκκινα παπούτσια στην ντουλάπα θυμίζουν κατά πολύ αυτά τα κόκκινα κραγιόν που παραμένουν για καιρό στο συρτάρι χωρίς να χρησιμοποιηθούν. Τι σημαίνει αυτό; Ενώ θαυμάζεις τόσο τα παπούτσια όσο και τα κόκκινα χείλη των άλλων κοριτσιών, δυσκολεύεσαι πολύ όταν έρθει η στιγμή να τα επιλέξεις στις εμφανίσεις σου.

Πώς θα κάνω το σωστό styling με κόκκινα παπούτσια, αφού το υπόλοιπο ντύσιμο είναι απλό; Είναι μία ερώτηση συνηθισμένη, γιατί σίγουρα νιώθεις αυτή την επιλογή ως μια πολύ τολμηρή κίνηση. Ωστόσο, φέτος είναι η χρονιά των κόκκινων παπουτσιών, που παίρνουν τη θέση από τα κλασικά μαύρα και φοριούνται με τα πάντα. Εσύ δες 8 ασυνήθιστους τρόπους για να τα φορέσεις, ε, για να μην είσαι σαν όλες τις άλλες!

8 ασυνήθιστοι τρόποι για να φορέσεις τα κόκκινα παπούτσια

Αυτό που είναι συναρπαστικό με τα κόκκινα παπούτσια είναι ότι δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος για να τα συνδυάσεις. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και το να είσαι δημιουργική είναι φυσικά το ζητούμενο. Μάλιστα, μην εκπλαγείς εάν δεις στα επόμενα looks, προτάσεις που ούτε καν φανταζόσουν!

Συχνά αυτό καταλήγει να λειτουργεί καλύτερα από το αναμενόμενο, γι' αυτό δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από τα summer looks ή -γιατί όχι- να τα αντιγράψεις.

Με χρωματιστό φόρεμα


Μην σκεφτείς μόνο το κλασικό λευκό, αλλά φόρεσε το χρωματιστό μάξι φόρεμά σου με κόκκινες σαγιονάρες. Μια pop πινελιά που θα αλλάξει όλη σου την εμφάνιση.

Με μπικίνι


Εάν είσαι αθλητικός τύπος και στην παραλία, τι καλύτερο από το να συνδυάσεις το μαύρο μπικίνι σου με κόκκινα sneakers. Βάλε τη θηλυκή σου πινελιά με ένα μαντίλι στα μαλλιά, που είναι το μοντέρνο αξεσουάρ του καλοκαιριού.

Με co-ord


Ένα σετ, ειδικά σε λευκό χρώμα, ταιριάζει τέλεια με κόκκινα γοβάκια. Θα δημιουργήσεις μια ρετρό εικόνα, επιλέγοντας σχέδιο με φιόγκους και φλοράλ.

Με retro bodycon


Aπευθείας από τα 70s, ένα στενό μίνι φόρεμα με κόκκινα λουλούδια θα ταιριάξει με ένα ζευγάρι mules, που... ανθίζουν! Τα λουλούδια φέτος έχουν την τιμητική τους!

Με βερμούδα παραλλαγής


To κόκκινο ταιριάζει ιδανικά με animal prints. Το ξέρεις καλά αυτό, οπότε μια πρόταση με σχέδιο παραλλαγής δεν απέχει και πολύ από αυτό που θεωρείς ως κλασικό. Ένα ζευγάρι Mary Janes ή μπαλαρίνες θα κάνει την ανατροπή.

Με total white


Ο ορισμός της κομψότητας και της εκλεπτυσμένης αισθητικής. Ένα ζευγάρι κόκκινα γοβάκια θα λειτουργήσουν σαν κόσμημα, αναβαθμίζοντας την απλότητα του συνόλου.

Με μαρινιέρα


Για ένα ταξίδι στο preppy style, πέρα από τα ελληνικά νησιά, η φινέτσα δεν χρειάζεται κόπο για να φανεί. Συνδύασε κόκκινες μπαλαρίνες με τζιν και μαρινιέρα και είσαι έτοιμη... να σαλπάρεις!

Με λινό παντελόνι


Είναι το αγαπημένο ρούχο του καλοκαιριού και για να μη μοιάζει "βαρετό" παίξε με το χρώμα. Συνδύασε γαλάζιο, μπεζ και κόκκινο σε μια εξαιρετικά chic εικόνα.