Zara: 5 άνετα παντελόνια που θα φορέσουμε στον καύσωνα - Μέχρι 29,95 ευρώ

Ευέλικτα και με στυλ, θα πρωταγωνιστήσουν στις all-day εμφανίσεις μας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash+
Unsplash+

Tώρα που οι θερμοκρασίες έχουν χτυπήσει κόκκινο δεν μπορούμε να φοράμε τζιν όσο κι αν το αγαπάμε, μας βολεύει και είναι πάντα το πρώτο ρούχο που πιάνουμε στα χέρια μας όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κομψό σύνολο στην καθημερινότητά μας.

Θα μου πεις, για τις ζεστές μέρες του χρόνου υπάρχει και αυτό το ευέλικτο φόρεμα, μίνι, μίντι ή και μάξι, χαλαρό και δροσερό, αλλά σαν το παντελόνι δεν είναι, αφού αυτό το ρούχο χαρίζει σε μια εμφάνιση αυτόματα κομψότητα και στυλ, ενώ η ασφάλεια που προσφέρει στις κινήσεις μας είναι μοναδική.

Τι κάνεις, λοιπόν, τώρα που το θερμόμετρο πήρε την... ανηφόρα; Θα επιλέξεις ένα κομψό παντελόνι, προφανώς φαρδιά και δροσερά, για τις μέρες του καύσωνα. Σκέψου κομψά λινά, χαλαρά μεταξωτά και oversized κομμάτια, που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, ήτοι 5 σχέδια, που τα βλέπουμε ήδη παντού, να τα φοράνε τα πιο κομψά κορίτσια της μόδας.


Highlight: Θα τα φορέσεις με ευκολία και στο γραφείο, δημιουργώντας κομψά office looks, για να μην προβληματίζεσαι τα πρωινά μπροστά στην ντουλάπα σου, προσπαθώντας να βρεις τους ιδανικούς συνδυασμούς για τον καύσωνα!

5 άνετα παντελόνια που θα φορέσουμε στον καύσωνα

Cargo


Μαζί του θα δημιουργήσεις μοδάτα καλοκαιρινά σύνολα, αφού το cargo παντελόνι κάνει από μόνο του δήλωση μόδας. Προτίμησε ένα κομμάτι με πολλές τσέπες ή ένα σχέδιο parachute, για μια πιο στοχευμένη εμφάνιση. Συνδύασέ το με minimal tops για να είσαι πλήρως ενημερωμένη φέτος το καλοκαίρι.

Shop the trend

cargo παντελόνι μπεζ zara

Μπεζ, €25,95 - Θα το βρεις εδώ

Pajamas


Παρόμοια σιλουέτα με αυτήν του λινού, αυτό το φαρδύ παντελόνι με ίσια μπατζάκια αποτελεί άλλη μία δροσερή τάση του καλοκαιριού. Αναζήτησε παστέλ χρώματα αλλά και γαλάζιο με ρίγες, ενώ ένα εμπριμέ θα σε βολέψει στους συνδυασμούς με μονόχρωμα tank tops.

Shop the trend

φαρδύ εμπριμέ παντελόνι zara

Εμπριμέ, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

Linen


Τι θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς ένα λινό λευκό παντελόνι; Δροσερό και άνετο, όχι μόνο θα σε βολέψει στις πιο καυτές μέρες του χρόνου, αλλά θα δείξει αυτόματα και το look σου πολυτελές. Για να κάνεις φέτος την ανατροπή προτίμησε φωτεινά χρώματα ή ένα animal print σχέδιο, που είναι Νο1 τάση.

Shop the trend

λεοπάρ παντελόνι zara

Λεοπάρ, €29,95 - Θα το βρεις εδώ

Long shorts


Οι βερμούδες είναι εδώ για να σε δροσίσουν. Φαρδιές στη γραμμή τους και από δροσερά υφάσματα όπως λινό ή βαμβακερό, θα τις φορέσεις με διάφορους τρόπους δημιουργώντας στυλ. Δημιούργησε formal σύνολα με γιλέκο, για να πας στη δουλειά σου ή επέλεξε ένα κομψό crop top ή bralette για τις πρωινές και απογευματινές βόλτες σου στην πόλη.

Shop the trend

βερμούδα μπεζ λινή zara

Ψηλόμεση, €22,95 - Θα το βρεις εδώ

Wide-leg


Πολύ φαρδιά μπατζάκια. Αυτό είναι το στυλιστικό στοίχημα φέτος το καλοκαίρι στο street style. Μπορείς να διαλέξεις ένα σικάτο παντελόνι κοστουμιού ή απλώς μια πολύ φαρδιά παντελόνα και να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη σχετικά με τους συνδυασμούς.

Shop the trend

ροζ φαρδύ παντελόνι zara

Ροζ, €25,95 - Θα το βρεις εδώ