Αυτή η αγαπημένη τσάντα της Lady Diana από το 1996 έγινε μανία στο street style του 2024

Ένα iconic σχέδιο που αποτελεί αντικείμενο του πόθου για τις fashionistas

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Ήταν από τις πιο κομψές πριγκίπισσες του κόσμου και κάθε της εμφάνιση ήταν ανεπανάληπτη, παραμένοντας μέχρι και σήμερα σύμβολο κομψότητας και στυλ για τις απανταχού λάτρεις της μόδας. Η Lady Diana λάτρευε τις elegant εμφανίσεις, συνδυάζοντας τις τάσεις με κλασικά κομμάτια της ντουλάπας της, δημιουργώντας κάθε φορά iconic looks.

Η ίδια έδινε μεγάλη έμφαση στα αξεσουάρ, ανάμεσά τους και στις τσάντες, κρατώντας κομμάτια διάσημων Οίκων, που διατηρούν μέχρι και σήμερα σημαντική την αξία τους στο χρηματιστήριο της μόδας, αποτελώντας κλασικές επιλογές.

Η αγαπημένη τσάντα της Lady Diana γίνεται μανία στο street style του 2024

Ανάμεσα στις προτιμήσεις της Lady Diana, πέρα από τα κομψά ρούχα και παπούτσια ή τα πολύτιμα κοσμήματα, ήταν και οι luxury τσάντες, διαθέτοντας στη συλλογή της all-time classic κομμάτια, που συνδύαζε με διαφορετικούς τρόπους.

Η αγαπημένη τσάντα που δεν έλειπε σχεδόν ποτέ από τις εμφανίσεις της ήταν η διάσημη Lady Dior, σε μαύρο χρώμα,

Lady Diana 1996
Photo by Tim Graham/Photo Library via Getty Images/Ideal Image

ένα ενδιαφέρον κομμάτι της ιστορίας της μόδας, καθώς ο Οίκος την μετονόμασε προς τιμήν της - πριν ονομαζόταν "Chouchou".

Ήταν μία από τις πιο πολυφορεμένες τσάντες της Lady D, που τη συνδύαζε το ίδιο καλά με tweed σύνολα, όπως το 1996, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Κάρολο, και μάλιστα ήταν δώρο κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής της στη Γαλλία το 1995 από την Bernadette Chirac, τότε σύζυγο του δήμαρχου του Παρισιού, Jacques Chirac.


Οι fashionistas στο street style την κρατάνε non stop

Σήμερα η τσάντα αυτή παραμένει ένα από τα σύμβολα του Οίκου Dior, που μπορείς να την αποκτήσεις σε διάφορα χρώματα,


αποτελώντας ένα διαχρονικής αξίας κομμάτι στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης αρκετά... πιο φιλικά προς τον προϋπολογισμό στυλ που διαθέτουν παρόμοια σιλουέτα και λεπτομέρειες.


Highlight: Η Lady Dior μπορεί εύκολα να αναβαθμίσει ακόμα και το πιο απλό casualwear, αφού λειτουργεί σαν κόσμημα στα χέρια μας. Προτίμησε ένα all-time classic χρώμα, για να την κρατάς για πάντα.

Θα την βρεις εδώ


Και η δικιά μας Κατερίνα Καινούργιου συνδυάζει τη Lady Dior στις all-season εμφανίσεις της.