Αυτή η απροσδόκητη τάση στα παπούτσια θα αλλάξει όλη σου την εμφάνιση - Παίρνει τη θέση από τις μπαλαρίνες

Είναι κομψά και ταυτόχρονα άνετα και συνδυάζονται με κάθε στυλ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Είναι το νέο... όπλο σου εάν θέλεις να αλλάξεις όλη σου την εμφάνιση. Ένα μόνο παπούτσι έχει αυτή τη δύναμη φέτος το καλοκαίρι, συνδυάζοντας elegance και άνεση ταυτόχρονα. Μάλιστα, έχει κατακλύσει το street style και ήδη έχει γίνει εμμονή των fashionistas αλλά και των επωνύμων, που το φοράνε από το πρωί ως το βράδυ.

Γνωστό από τη δεκαετία του '90, είναι συνώνυμο της θηλυκότητας και της φινέτσας και φέτος η δυναμική του ξεπερνά κάθε προσδοκία - τόσο πολύ, μάλιστα, που βάζει στο περιθώριο τις μπαλαρίνες για όλο το καλοκαίρι. Μαζί με τα kitten heels, είναι αυτό το σχέδιο στο οποίο θα ποντάρεις για μια cool&chic εμφάνιση, αφού, μάλιστα, ταιριάζει εύκολα με όλα σου τα σύνολα.

Αυτή η τάση στα παπούτσια παίρνει τη θέση από τις μπαλαρίνες

Μπορεί τα σανδάλια -και κάθε στυλ ανοιχτού παπουτσιού επίσης- να είναι top choice στους θερμότερους μήνες του έτους, αλλά ένα κλειστό παπούτσι πάντα χρειάζεται το καλοκαίρι, αφού είναι κομψό και χρηστικό παράλληλα, όταν δεν έχεις προλάβει να κάνει πεντικιούρ!


Μετά τις πολυαγαπημένες μπαλαρίνες, λοιπόν, ένα ζευγάρι flat mules προσγειώνεται με αξιώσεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα και γίνεται μανία.


Κομψό και στυλάτο, βολικό και άνετο, μπορεί να αλλάξει όλη σου την εμφάνιση, πηγαίνοντας από το casual στο classic και από το feminine στο girly στυλ χωρίς καμία δυσκολία.


Κλειστό μπροστά και με πολύ χαμηλό τακούνι, θα σε βολέψει πολύ με τα τζιν σου, τα λινά σύνολά σου, με τις μάξι φούστες του καλοκαιριού, ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για να συνδυάσεις το κάπρι αλλά και τις βερμούδες σου. Προτίμησε ουδέτερα χρώματα, που πάνε με όλα και ένα σχέδιο με διακριτικό λουράκι μπροστά ή φιογκάκι, αλλά και έντονη "μύτη", για μια έξτρα... τσαχπινιά στο look σου.

Τop choice επιλογές

μπεζ Mules zara

Mπεζ με φιόγκο, €29,95, Zara

πορτοκαλί mules zara

Πορτοκαλί με λουράκι, €25,95, Zara

μαύρα mules

Μαύρο, €59, Sante

λευκά mules με φιόγκο

Λευκό με φιόγκο, €39,90, Anna Kastle

λεοπάρ mules με τρουκ Envie Shoes

Λεοπάρ με τρουκ, €59,90, Envie Shoes