7 "δροσεροί" τρόποι για να φοράς το τζιν σου στις υψηλές θερμοκρασίες

Δεν χρειάζεται να το "παροπλίσεις" όλο το καλοκαίρι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Όταν μπαίνει το καλοκαίρι δεν σκεφτόμαστε απαραίτητα το τζιν, αφού μάλιστα υπάρχουν και 6 παντελόνια που το αντικαθιστούν επάξια. Ωστόσο, αν είσαι από τις γυναίκες που δεν το αποχωρίζονται όλο τον χρόνο και αγαπάς το τζιν τόσο πολύ, σίγουρα δεν μπορείς να το θυσιάσεις όλη τη σεζόν και να μην το ξαναφορέσεις.

Τώρα λοιπόν θα σε βοηθήσω να δεις ότι υπάρχει τρόπος -και όχι ένας- για να φορέσεις το τζιν σου ακόμα και στον καύσωνα, κάνοντας τους σωστούς (και δροσερούς) συνδυασμούς. Η έμπνευση έρχεται φυσικά από τα κορίτσια της μόδας στο Instagram, τις denim-lovers, που θα μας δείξουν 7 τρόπους για να το συνδυάσουμε αυτό το καλοκαίρι.

7 "φρέσκοι" τρόποι για να φοράς το τζιν σου και στον καύσωνα

Με πλεκτό τοπ


Είναι το πιο δροσερο και στυλάτο μπλουζάκι του καλοκαιριού, που θα αναβαθμίσει φέτος το στυλ σου. Προτίμησε φωτεινά χρώματα και συνδύασε αντίστοιχα τα παπούτσια, για ένα cool look.

Με στράπλες


Εάν είσαι minimal στις επιλογές σου, διάλεξε ένα στράπλες βαμβακερό τοπ σε γκρι τόνο, ενώ εάν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, προτίμησε ένα παρόμοιο με μεγάλα λουλούδια ή φιόγκους.

Με λευκό T-shirt


Είναι η πιο δροσερή επιλογή του καλοκαιριού και safe παράλληλα, αφού αποτελεί τη βασική "στολή" για τα κορίτσια της μόδας που ποντάρουν στα basic κομμάτια.

Με tank top


Για μια στυλάτη casualwear εμφάνιση μη διστάσεις να στραφείς στα κλασικά. Μπορείς να επιλέξεις το λευκό σου τζιν και να το συνδυάσεις με ένα χρωματιστό μπλουζάκι με τιράντες.

Με οversized πουκάμισο


Ένα λινό πουκάμισο θα δείξει αυτόματα την εμφάνισή σου εκλεπτυσμένη και φινετσάτη. Μπορείς να φορέσεις ένα bralette από μέσα και να αφήσεις μερικά κουμπιά ανοιχτά, για μια πιο θηλυκή εικόνα.

Με ριγέ Polo


Όχι μόνο θα κάνεις δήλωση μόδας με το look σου, αλλά το μπλουζάκι αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου με τζιν παντελόνι όλο το καλοκαίρι. Ο λόγος;Είναι δροσερό και στυλάτο ταυτόχρονα.