String Bikinis: Κάνουν δυναμικό comeback και δεν είναι αυτό που νομίζεις

Μια σιλουέτα μαγιό που είναι σούπερ θηλυκή και καθόλου κιτς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Όσον αφορά τα μαγιό, έχουμε μοιραστεί τα πάντα, από τις τάσεις που επιλέγουν φέτος οι επώνυμες μέχρι τα σχέδια που σου ταιριάζουν ανάλογα με το σώμα σου, αλλά και τα στυλ που φοράνε τα κορίτσια της μόδας φέτος στην παραλία.

Συνεχίζοντας να παρατηρώ τις σιλουέτες των μπικίνι στις trendsetters και τις celebrities στο Instagram σημείωσα ένα μπικίνι που έβλεπα στο repeat. Μικροσκοπικό και με λεπτά κορδόνια στο πλάι, συνήθως χαμηλόμεσο και με φωτεινά εμπριμέ έρχεται απευθείας από τα 00s, αλλά στην πιο κομψή εκδοχή του, χωρίς να είναι καθόλου κιτς ή και προκλητικό στο πίσω μέρος, τονίζοντας απλώς τη θηλυκότητα και τη γυναικεία σιλουέτα.

Διασημότητες όπως η Bella Hadid και το μοντέλο της Victoria's Secret, Josephine Skriver, αλλά και η Emily Ratajkowski τα φοράνε ήδη στις διακοπές τους, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη. Οπότε δεν έχεις παρά να δεις τη νέα εκδοχή των string bikinis στη συνέχεια και να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.


Highlight: Ανέβασε ψηλά τα κορδόνια στο πλάι, για να δείξει η σιλουέτα ψηλόλιγνη και τα πόδια σου ακόμα πιο μακριά.

Τα string bikinis επιστρέφουν και δεν είναι αυτό που νομίζεις

Όλες γνωρίζουμε ότι οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται. Κάποιες δυσκολεύονται να τα καταφέρουν και να μείνουν στο προσκήνιο αρκετό διάστημα και άλλες τα πάνε πολύ καλύτερα. Και ακόμα περισσότερες είναι απλώς φευγαλέες, που διαρκούν μόνο μία ή δύο σεζόν.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα μαγιό, που αυτήν τη σεζόν βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντος. Ανάμεσα, λοιπόν, στα πολλά σχέδια και trends τα string bikinis επιστρέφουν και είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που νομίζεις. Οπότε μην τα απορρίψεις χωρίς να τα δεις καλύτερα.


Η Emily Ratajkowski τα φοράει στο repeat και τα κορίτσια της μόδας δεν σταματούν να γεμίζουν το Instagram τους με φωτογραφίες από την παραλία, φορώντας τα πιο καυτά μπικίνι του καλοκαιριού.


Τop choice

μπικίνι lunasplendida.com

Μπικίνι, Luna, lunasplendida.com