Paris is calling: Αυτά τα 6 trends φοράνε αυτήν τη στιγμή οι Γαλλίδες

Αν τώρα πήγαινες εκεί θα έβλεπες παντού αυτές τις καλοκαιρινές τάσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Είτε επισκεφθείς το Παρίσι για τα λαχταριστά κρουασάν του, τα διάσημα αξιοθέατα και την Τέχνη, είτε πας για ψώνια, θα θαυμάσεις από τη μία άκρη του Σηκουάνα στην άλλη τις πιο κομψές Γαλλίδες να κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.

Οι Παριζιάνες είναι διάσημες για το στυλ τους, πρωτίστως το minimla-chic style που επιλέγουν, και αυτή η κομψότητά τους δεν ξεπερνά άδικα τα σύνορα της χώρας τους. Διαθέτουν αυτή τη μαγική ικανότητα να μεταμορφώνουν ένα απλό κομμάτι, σε μοναδικό fashion item αλλά και να μπλέκουν "ντεμοντέ" με μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ, δημιουργώντας τα πιο μοδάτα σύνολα.

Αλλά τι φοράνε αυτήν τη στιγμή γύρω από τον Πύργο του Άιφελ και το Champs-Elysees οι πιο κομψές Γαλλίδες; Δες 6 trends, που θα λατρέψεις με την πρώτη ματιά και θα φοράς non stop το καλοκαίρι.

Αυτά τα 6 trends φοράνε οι Γαλλίδες αυτήν τη στιγμή

Λευκό παντελόνι


Το λινό είναι η Νο1 τάση ανάμεσα στις κομψές Γαλλίδες, για δροσερά και φινετσάτα σύνολα. Η προτίμησή τους αφορά στο λευκό χρώμα και στις χαλαρές γραμμές.

Ρομαντική μπλούζα


Είναι φύσει ρομαντικές, οπότε τα τοπ με φιόγκους, βολάν ή bold μανίκια δεν λείπουν από την καλοκαιρινή τους γκαρνταρόμπα. Φέτος τα crop κομμάτια έχουν την τιμητική τους, και μάλιστα τα off-shoulder, για μια έξτρα δόση θηλυκότητας στο look.

Φόρεμα broderie anglaise


Είναι συνδεδεμένα με τη γαλλική επαρχία, πέρα από τα παιδικά μας χρόνια. Τα φορέματα με χειροποίητες δαντέλες και κεντήματα φοριούνται non stop με ψάθινα αξεσουάρ, που τους ταιριάζουν πολύ.

Σανδάλια Hermes


Τις τάσεις οι Γαλλίδες δεν τις αγνοούν ποτέ, αλλά παραμένουν επίσης πιστές σε all-time classic επιλογές. Κι όταν μιλάμε για καλοκαιρινά σανδάλια, ένα ζευγάρι Hermes είναι must-have.

Κάπρι παντελόνι


Είναι ταυτόσημο της γαλλικής φινέτσας, αφού ξέρουν να το φορέσουν όπως πρέπει. Μια Παριζιάνα συνδυάζει το κάπρι με μπαλαρίνες και ποντάρει στην κομψότητα της ασπρόμαυρης γοητείας!

Μεταξωτό μαντίλι


Σαν άλλη Grace Kelly, μια Γαλλίδα δύσκολα θα αποχωριστεί το μεταξωτό μαντίλι της. Όχι τόσο για να προστατεύσει τα μαλλιά της από τον άνεμο αλλά πρωτίστως για να βάλει μια έξτρα στυλάτη πινελιά στην εμφάνισή της.