Bralette: Το πιο θηλυκό τοπ του καλοκαιριού - Πώς θα το φορέσεις χωρίς να είσαι κιτς

Φέτος έχει την τιμητική του σε πασαρέλες και street style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash+
Unsplash+

Οι ζέστες έπιασαν για τα καλά και πέρα από τα σορτσάκια και τα δροσερά λινά σύνολα, ένα κομμάτι φαίνεται πως θα ξεχωρίσει τις μέρες του καύσωνα στις στυλιστικές επιλογές των απανταχού fashionistas. Στις "καυτές" στιγμές θα ανταποκριθούμε κι εμείς κατά πως φαίνεται με κομψά bralette, φορεμένα μόνα τους ως τοπ ή συνδυασμένα με διάφανα διχτυωτά μπλουζάκια ή ελαφριά σακάκια για το βράδυ.


Αυτό το μοδάτο μικροσκοπικό κομμάτι φοριέται εύκολα είτε με φαρδιά παντελόνια είτε με full skirts, αλλά δεν θα μας κάνει κι εντύπωση εάν το δούμε με micro-shorts και μίνι φούστες. Ο λόγος; Κάνει ζέστη εκεί έξω, κορίτσια!

Bralette: Το πιο θηλυκό τοπ του καλοκαιριού

Πολυαγαπημένο κομμάτι εδώ και χρόνια για τους σχεδιαστές και τις fashionistas ανά τον κόσμο, το τύπου-εσώρουχο top κάνει δυναμικό comeback με φρέσκες και πιο μοντέρνες πινελιές. Μπορεί να μοιάζει με push-up σουτιέν ή τριγωνάκι ή ακόμα και με crop top, αλλά σε κάθε περίπτωση παραμένει θηλυκό και άνετο, αφού φοριέται μέσα από σακάκι ή πουκάμισο αλλά και μόνο του για μια εμφάνιση γεμάτη σεξαπίλ.


Πρωταγωνιστεί στις τάσεις του καλοκαιριού, ενώ από τον χειμώνα βλέπουμε να το επιλέγουν οι trendsetters και οι fashion influencers μέσα από διάφανα metallic φορέματα, ενώ πλέον έχει απενοχοποιηθεί και ξεφεύγει από τον κιτς χαρακτήρα του παρελθόντος. Το νέου τύπου σουτιέν είναι στυλάτο και κομψό και θα αναδείξει ακόμα και το πιο απλό σου outfit.

Πώς θα φορέσεις το bralette αυτό το καλοκαίρι

Πριν από μερικά χρόνια ούτε που θα το σκεφτόσουν να αφήσεις τα εσώρουχά σου σε κοινή θέα! Οι κανόνες όμως της μόδας αλλάζουν και πλέον επιτρέπουν στο hot αυτό κομμάτι να κάνει δήλωση μόδας στα looks μας. Για ποιους λόγους;


  • Για να το συνδυάσεις με ένα διάφανο τοπ, προτίμησε ένα bralette με minimal προσανατολισμό.
  • Φόρεσέ το μέσα από ένα διάφανο lingerie φόρεμα, επιλέγοντας το ίδιο σλιπ, για να είναι κολακευτικό το αποτέλεσμα.
  • Πρόσεξε να εφαρμόζει σωστά στο στήθος σου, γιατί διαφορετικά θα δείξεις κιτς.
  • Προτίμησέ το σε co-ord σύνολα, με ίδια φούστα ή παντελόνι, για μια safe επιλογή.


  • Εάν το φορέσεις σκέτο, επέλεξε ουδέτερα χρώματα, για μια φινετσάτη εμφάνιση.
  • Για μια πρωινή εμφάνιση, φρόντισε να το συνδυάσεις με loose κομμάτια από πάνω, όπως για παράδειγμα με ένα oversized πουκάμισο.
  • Όσο για τα αξεσουάρ, φρόντισε να επιλέξεις minimal κομμάτια, για ισορροπία στο σύνολο, επειδή τα statement μπορεί να κλέψουν την παράσταση από το bralette.

Highlight: Να θυμάσαι ότι σκοπός σου στο styling δεν είναι να αναδείξεις το μπούστο σου αλλά το ξεχωριστό σου στυλ.

Ποιο bralette σού ταιριάζει


Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές, αλλά η λογική μία: Μη φανείς σε καμία περίπτωση... bimbo ή κιτς. Αυτό σε απλά λόγια σημαίνει ότι το bralette πρέπει να κινείται σε ήσυχους τόνους και minimal γραμμές, να έχει μια ιδέα δαντέλας ή metallic λεπτομέρειες, να μην αναδεικνύει εντελώς το στήθος σου και βασικό στόχο να αναδείξει τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς σου, αφήνοντας πάντα κάτι στη φαντασία...

Top choice

bralette μαύρο

Μαύρο με στρας, €9, Sugar Free