Αυτά είναι τα must-have tops για να φορέσεις με τζιν σορτς - 6 στυλ για να διαλέξεις

Είναι σίγουρα και για σένα η "καλοκαιρινή στολή" του καλοκαιριού

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Σκέφτεσαι σίγουρα αυτήν τη στιγμή το εξής: "μα τι δύσκολο έχει να συνδυάσω ένα τζιν σορτσάκι με ένα μπλουζάκι"! Τίποτα το δύσκολο θα απαντήσω, απλώς θα δημιουργήσεις άλλη μία "βαρετή καλοκαιρινή στολή". Γιατί το σορτσάκι με οτιδήποτε από πάνω είναι κάτι εύκολο και βολικό στην καθημερινότητά μας το καλοκαίρι.

Για να μη διατηρείς, λοιπόν, τα πράγματα απλά όσον αφορά στα σύνολα που θα δημιουργείς στο repeat από εδώ και στο εξής με το σορτσάκι σου, επιλέγοντας συνέχεια ένα μπλουζάκι και δερμάτινα σανδάλια, φέτος εμπνεύσου από το πόσο καλά μερικά από τα trends στα tops της σεζόν ταιριάζουν με τζιν σορτς.

Φέτος, μάλιστα,, που οι παραλλαγές σε τζιν σορτς είναι πολλές, δοκίμασε να διαφοροποιήσεις το στυλ σου από τα κλασικά συνηθισμένα σε πιο κομψά και εντυπωσιακά. Χωρίς, αυτό φυσικά να σημαίνει ότι οι παραδοσιακές επιλογές ανήκουν στο παρελθόν.

Για όλες τις κορυφαίες τάσεις σε μπλουζάκια που πρέπει να φορέσεις με το τζιν σορτς σου αυτήν τη σεζόν, δες 6 προτάσεις από τα κορίτσια της μόδας στο Instagram, που θα σε κερδίσουν αμέσως.

6 must-have tops για να φορέσεις με το τζιν σορτς σου

Elegant style


Εάν αναζητάς μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση, φόρεσε τη τζιν βερμούδα σου με ένα top από οργάντζα ή σατέν και κομψές ψηλοτάκουνες γόβες. To λευκό αυτόματα θα δείξει το look σου πολυτελές.

Sporty attitude


Το πιο μοδάτο μπλουζάκι της σεζόν δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Ένα πόλο με ρίγες θα ταιριάξει με τη βερμούδα σου, σε μια casualwear εμφάνιση. Top choice, η luxury τσάντα.

Chic 90s mom


Το μακρύ λευκό τζιν σορτς χαρίζει κομψή εικόνα, που έρχεται απευθείας από την αγαπημένη σου ταινία της δεκαετίας του '90. Η φινέτσα ολοκληρώνεται με τη λεπτή ζώνη στη μέση και τα strappy πέδιλα.

Denim on denim


To double denim δεν είναι μόνο για μακρύ παντελόνι. Φόρσέ το και με το σορτσάκι σου για έξτρα δόσεις στυλ.

Romantic vibes


Εύκολα θα μεταμορφώσεις το κοντό σου σορτσάκι σε ένα ρομαντικό κομμάτι, εάν το συνδυάσεις με ένα τοπ με βολάν στα μανίκια στους τόνους του ροζ.

Monochrome


Όπως και στο double denim, έτσι κι εδώ, επιλέγοντας ένα φαρδύ γαλάζιο πουκάμισο θα δημιουργήσεις μια ψηλόλιγνη σιλουέτα με το τζιν σορτς σου. Για μια girly πινελιά, κράτησε μια "παιχνιδιάρικη" mini bag.