Στη νέα beachwear συλλογή Zara θα βρεις το "διπλό" μπικίνι - Την πιο απρόβλεπτη τάση του καλοκαιριού

Θα αναδείξεις τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ σου χωρίς δυσκολία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Μπορεί να είναι μόνο η αρχή του καλοκαιριού, αλλά ήδη ανυπομονούμε να φορέσουμε τα πρώτα μας μαγιό και να βουτήξουμε σε θάλασσες κι ακτές.

Σε έναν ονειρικό κόσμο, θα περνούσαμε τους επόμενους έξι μήνες σε μια παραλία με ένα κοκτέιλ στο χέρι, αλλά καθώς πρέπει να αρκεστούμε στις διακοπές και στις μίνι αποδράσεις των Σαββατοκύριακων, η ιδέα είναι να βάλουμε φέτος όλες τις τάσεις σε μαγιό και να αλλάζουμε μέρα-μέρα, αφού τα μπικίνι και ολόσωμα που πρωταγωνιστούν φέτος στα trends είναι πολλά.

Ωστόσο, ένα κομμάτι κάνει τη διαφορά, αφού είναι ένα σχέδιο που θυμίζει 80s, σούπερ "καυτό" και θηλυκό, για να αναδείξεις τη σιλούέτα, το μαύρισμά σου αλλά και την γνώση σου στις τάσεις.


Ήδη τα κορίτσια της μόδας και οι trendsetters το φοράνε στις πρώτες τους βουτιές, ενώ στην ολοκαίνουργια συλλογή του Zara θα βρεις αυτό το "διπλό" μπικίνι που είναι μία από τις πιο απρόβλεπτες τάσεις για φέτος.

Tip: Μπορείς εάν θέλεις να συνδυάσεις δύο μαγιό που έχεις στη συλλογή σου, επιλέγοντας ένα πιο λεπτό και ένα με πιο φαρδύ σλιπ.


Το "διπλό" μπικίνι από τα Zara είναι η πιο ασυνήθιστη τάση του καλοκαιριού

Η νέα Beacwear συλλογή του Zara εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά αλλά το μάτι κάθε ενημερωμένης fashionista πέφτει σε αυτό το κομμάτι που διαφέρει μακράν από τα άλλα. Ένα "διπλό" μπικίνι γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, γιατί αποτελεί την απροσδόκητη τάση του φετινού καλοκαιριού.

μπικίνι zara φούξια κόκκινο

Προκειται για ένα σχέδιο που μοιάζει ότι φοράς δύο μαγιό μαζί, σε κλασική γραμμή, λεπτό στο πλάι και με δύο προτάσεις στο τοπ: Τριγωνάκι και με μπανέλα. Φυσικά, σε διαφορετικές αποχρώσεις το καθένα, έτσι ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα το σχέδιο. Οι trendsetters το φοράνε ήδη στις πρώτες τους βουτιές, απογειώνοντας τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ τους.

μπικίνι zara καφέ

Highlight: Προτίμησε τις αποχρώσεις καφέ-neon ή κόκκινο-φούξια για μια στοχευμένη εμφάνιση και άφησε το "διπλό" μπικίνι σου να κάνει τη διαφορά στο beachwear style σου στην παραλία. Φυσικά δοκίμασε να το συνδυάσεις με τη φούστα από τα 70s, που επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο!

Top choice

τοπ zara φούξια

Top, €19,95 - Θα το βρεις εδώ

σλιπ zara

Σλιπ, €17,95 - Θα το βρεις εδώ

τοπ zara καφέ

Τop, €19,95 - Θα το βρεις εδώ

σλιπ zara καφέ

Σλιπ, €17,95 - Θα το βρεις εδώ