Αυτή τη θηλυκή φούστα ψήφισαν οι σχεδιαστές ως το πιο hot κομμάτι του καλοκαιριού

Είναι ήδη η αγαπημένη των πιο ενημερωμένων κοριτσιών της μόδας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Αποχαιρετάμε σιγά-σιγά τα τζιν και τοποθετούμαστε σθεναρά υπέρ αυτών των κομματιών που είναι πιο δροσερά για το καλοκαίρι και δεν στερούνται σε τίποτα από στυλ και... φαντασία. Γιατί, ναι, το συγκεκριμένο κομμάτι σού δίνει τη δυνατότητα να κάνεις άπειρους συνδυασμούς, απογειώνοντας τη δημιουργικότητά σου - πέρα από το στυλ σου!

Μια θηλυκή φούστα πρωταγωνιστεί στα summer looks των πιο ενημερωμένων κοριτσιών του Instagram και γίνεται στυλιστική μανία ανάμεσα σε σχεδιαστές και ειδικούς της μόδας, που την ψηφίζουν ως το πιο hot fashion item του φετινού καλοκαιριού.

Η θηλυκή φούστα που ψήφισαν οι σχεδιαστές ως hot καλοκαιρινό κομμάτι

Τα δαντελένια υφάσματα θα κατακτήσουν το καλοκαίρι του 2024. Ειδικά η λευκή δαντελένια φούστα έχει γίνει απαραίτητο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα όσων γνωρίζουν από τάσεις και στυλ, κυρίως από τις πιο ενημερωμένες fashionistas στο street style.


Η εν λόγω φούστα είναι ιδανική για να συνδυαστεί με Mary Janes και μπαλαρίνες αλλά και με τα πολυαγαπημένα mesh shoes ή φλατ σανδάλια, ανάλογα με το στυλ σου, δημιουργώντας σοφιστικέ όσο και πρακτικά all-day σύνολα.

Η δαντέλα είναι ένα υλικό που προσθέτει μια πινελιά class και απογειώνει την κομψότητα σε ένα σύνολο, ακόμα κι αν ο στόχος σου είναι να δημιουργήσεις ένα casual look. Αυτή η συγκεκριμένη φούστα, μάλιστα, έχει τραβήξει την προσοχή για την ικανότητά της να αναδεικνύει κάθε ντύσιμο.


Η δαντέλα είναι ένα ύφασμα που διακρίνεται για τα όμορφα μοτίβα που δημιουργούνται στην ύφανση, από φλοράλ μέχρι καιγεωμετρικά , όλα αφήνουν μέρος του δέρματος να φαίνεται - και αυτή είναι η γοητεία της!

Η λευκή δαντέλα είναι ιδιαίτερα ευέλικτη, καθώς μπορεί να κινηθεί ανάμεσα στο ρομαντικό ή στο boho-chic style, που κάνει θραύση φέτος λόγω της νέας συλλογής της Chemena Kamali για την Chloé, ή απλώς να αναδείξει την πολυτέλεια ενός minimal outfit.

Το κλειδί για να συνδυάσεις τη θηλυκή φούστα του καλοκαιριού

Η ιδέα στο styling της λευκής δαντελένιας φούστας είναι μία: Κάνε layering. Δες λοιπόν 4 τρόπους για να τη φορέσεις με στυλ αυτό το καλοκαίρι.


Με ένα oversized graffic tee: Τα λευκά μπλουζάκια είναι ένας κενός καμβάς και προκαλούν για δημιουργικότητα και προσωπική έκφραση. Ο συνδυασμός τους με μια δαντελένια φούστα ανεβάζει την εμφάνιση στα avant-garde επίπεδα που θέλεουμε.

Με άλλη μία φούστα: Ναι, σωστά διαβάζεις. Μια φούστα πάνω από μια άλλη φούστα είναι ο ιδανικός συνδυασμός για σένα που δεν είσαι και τόσο τολμηρή με τη διαφάνεια.


Με μακρύ πουκάμισο: Ένα γαλάζιο ριγέ είναι η επιλογή, που καλύπτει τους γλουτούς και πέφτει χαλαρά στο σώμα. Πρόσθεσε mules και, ω τι κομψή εμφάνιση!

Με φούτερ: Για τις καλοκαιρινές νύχτες που δροσίζει, μαζί με αθλητικά είναι ο ορισμός του εκλεπτυσμένου casualawear.