Total black το καλοκαίρι: 5 tips για να το πετύχεις χωρίς να... θυμίζεις χειμώνα!

Δεν χρειάζεται να το "ακυρώσεις" αρκεί να το βάλεις σωστά

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Ως fashion editors, δεν ακολουθούμε πολλούς κανόνες όταν πρόκειται να πειραματιστούμε με το στυλ μας. Ναι, μπορείς να φορέσεις κάλτσες και σανδάλια (όταν έχεις το σωστό στυλ!). Και ναι, το μαύρο είναι ένα χρώμα που φοριέται το ίδιο καλά όλο τον χρόνο και δεν προορίζεται μόνο για τον χειμώνα.

Όπως είναι φυσικό, όλες σχεδόν πο γυναίκες λατρεύουν να φοράνε total black σύνολα, καθώς είναι μια safe επιλογή. Αλλά το να φοράς το chic αυτό χρώμα στη ζέστη του καλοκαιριού μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση όταν οι θερμοκρασίες είναι καυτές.

Ευτυχώς, υπάρχουν 5 tips για να φορέσεις total black το καλοκαίρι... χωρίς να θυμίζεις χειμώνα και χωρίς φυσικά να πάθεις θερμοπληξία. Από το κομψό french-girl style μέχρι τα quiet-luxury looks, τα ολόμαυρα ρούχα αποδεικνύονται για άλλη μία φορά η καλύτερη επιλογή ακόμα και στον καύσωνα.

5 tips για να φορέσεις total black το καλοκαίρι

Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ως βασικό κανόνα, επιλέγοντας μαύρα σύνολα το καλοκαίρι, είναι πρώτον, να αφήνεις αρκετό δέρμα σε κοινή θέα, και δεύτερον, να προσθέτεις στην εμφάνισή σου χρωματιστά αξεσουάρ ή statement κοσμήματα. Δες, λοιπόν, 5 looks σε μαύρο, που είναι must-have το καλοκαίρι.

Little black dress


Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από ένα κομψό μίνι φόρεμα εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '90 και μυτερές γόβες; Την επόμενη φορά που θα βγεις το βράδυ, σκέψου το.

Στράπλες jumpsuit


Η ολόσωμη φόρμα είναι αγαπημένη από πολλές, ειδικά το καλοκαίρι. Είναι άνετη και στυλάτη και σε μαύρο χρώμα καλύτερα να την προτιμήσεις σε στράπλες σχέδιο, για να δείξεις λίγο δέρμα. Βάλε χρώμα με ένα ζευγάρι λευκά φλατ γοβάκια και είσαι έτοιμη. Εάν θέλεις να πας το στυλ ένα level παραπάνω, πρόσθεσε στον λαιμό σου ένα statement κολιέ με μεγάλες λευκές χάντρες.

Λινό co-ord


Το καλοκαίρι είναι η εποχή του λινού. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια σούπερ άνετη βερμούδα σε συνδυασμό με ένα crop top. Είναι ένα σύνολο που φοριέται non stop, αφού θα σε κρατήσει δροσεροή κάτω από τον καυτό ήλιο (ακόμη και σε μαύρο χρώμα) και λειτουργεί άριστα σε κάθε περίσταση. Φόρεσέ το με λεπτά thong πέδιλα ή με φλατ, ανάλογα με το στυλ σου.

Full-skirt dress


Ένα φαρδύ δροσερό φόρεμα το καλοκαίρι είναι top επιλογή. Και φέτος όλα δείχνουν το maxi μήκος. Βάλε μια πινελιά χρώματος στην total black εμφάνισή σου με χρωματιστά παπούτσια και φυσικά κράτησε μια ψάθινη τσάντα, που ταιριάζει πολύ στο σύνολο.

Slip φούστα


Όπως λέει και η Claire, από την παραλία στη βόλτα! Αν είσαι fan μιας μάξι φούστας το καλοκαίρι, μια slip σατέν σε μαύρο χρώμα είναι για σένα. Φόρεσέ την με ένα bralette ή το μαγιό σου, εν είδει τοπ και ρίξε επάνω σου ένα μακρύ λινό πουκάμισο. Είσαι έτοιμη να ξεχωρίσεις!