6 παντελόνια που θα φοράς όλο το καλοκαίρι στη θέση του τζιν

Θα λες "αντίο" στα τζιν σου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

To τζιν παντελόνι είναι μακράν το πιο αγαπημένο των γυναικών ανά τον κόσμο, που το φοράνε ανεξάρτητα από την εποχή, αλλά το καλοκαίρι, ειδικότερα στον καύσωνα, μπαίνει για λίγο στο περιθώριο των επιλογών μας. Τα πιο δροσερά παντελόνια έχουν προτεραιότητα στο καθημερινό styling, αφού τα τζιν είναι άβολα στην καλοκαιρινή ζέστη.

Υφάσματα που αναπνέουν και κινούνται μαζί μ' εσένα, ενώ μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν στις περισσότερες περιστάσεις είναι το ζητούμενο. Τα άνετα σχέδια, με λάστιχο και κορδόνι στη μέση, έχουν επίσης μια πολυτελή γοητεία, ενώ και τα λινά κερδίζουν σε έδαφος.

Παρακάτω, θα δεις 6 από τα πιο "εύκολα" στυλ παντελονιού για το καλοκαίρι, που θα σε κάνουν να πεις "αντίο" στο τζιν σου μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου.

6 παντελόνια που θα φοράς το καλοκαίρι στη θέση του τζιν

Pajama style


Πιθανόν το πιο αγαπημένο παντελόνι για φέτος, ειδικά ένα ριγέ σε γαλάζιο τόνο θα σε βολέψει πολύ. Συνδύασέ το με εφαρμοστά μπλουζάκια ή φαρδιά πουκάμισα για μια casual chic εμφάνιση.

Crop oversized


Ψηλόμεσο και φαρδύ, θα σε βολέψει πολύ με όλα σου τα tops, ειδικά εάν επιλέξεις ένα σε ουδέτερους τόνους.

Satin


Tο μετάξι και το σατέν μπορούν να "παγιδέψουν" τη θερμότητα, καθιστώντας αυτά τα παντελόνια ίσως την καλύτερη επιλογή για την ημέρα. Για να μην αναφέρω ότι αυτά τα υφάσματα δείχνουν αυτόματα πολυτελή και ακριβά.

Wide-leg λινό


Μια λινή παντελόνα είναι η τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι, αφού θα τη βάλεις ακόμα και με το μαγιό σου!

Κάπρι


Είναι η μεγάλη τάση του καλοκαιριού, δεν χωράει αμφιβολία. Εάν αγαπάς να το μισείς, δες το με μια διαφορετική ματιά. Είναι βολικό και άνετο και φοριέται το ίδιο καλά το πρωί και το βράδυ με το ανάλογο styling.

Track pants


Ένα παντελόνι φόρμας θα σου χαρίσει άνεση και στυλ. Είτε επιλέξεις ένα με ρίγες στο πλάι ή ένα μονόχρωμο με κορδόνια στη μέση, το αποτέλεσμα είναι ίδιο: Σούπερ άνετο στυλ!