Skinny jean και ψηλοτάκουνα: 5 συνδυασμοί που χαρίζουν έξτρα πόντους στυλ και... ύψους!

Για αλάνθαστο και κομψό styling

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Μπορεί τα wide-pants να έχουν κατακτήσει το street style εδώ και δύο χρόνια -και τις καρδιές μας επίσης- αλλά τα αμφιλεγόμενα skinny jeans, που επανεμφανίστηκαν στις πασαρέλες της άνοιξης και του καλοκαιριού 2024, δεν φεύγουν ποτέ από τις προτιμήσεις μας όσα χρόνια κι αν περάσουν, είναι δεν είναι στη μόδα.

Τα αγαπάμε και τα φοράμε στο repeat στην καθημερινότητά μας, ενώ ξέρουμε καλά πως προσφέρουν την καλύτερή τους πλευρά όταν φοριούνται με τακούνια. Από κλασικά strappy σανδάλια μέχρι mules, από pumps μέχρι kitten heels, το ύψος των παπουτσιών, αν και μεταβλητό, ταιριάζει με τη λεπτή γραμμή του τζιν, κάνοντας τη σιλουέτα μας πιο αδύνατη.

Το καλοκαίρι επέλεξε να φορέσεις το στενό τζιν σου ψηλοτάκουνα, υιοθετώντας 5 τρόπους για να αποκτήσεις έξτρα στυλ αλλά και... πόντους ύψους.

5 συνδυασμοί skinny jean με ψηλοτάκουνα

Με γόβες

Με γόβες στιλέτο θα αναδείξεις όχι μόνο τη φινέτσα του στενού παντελονιού αλλά και το δικό σου σεξαπίλ. Εάν προτιμήσεις κάποιο έντονο χρώμα θα λειτουργήσουν σαν κόσμημα.


Με sling-backs

Τα στενά τζιν παντελόνια εκφράζουν τη μέγιστη φινέτσα τους όταν συνδυάζονται με γόβες slingback (μεσαίο τακούνι, μεταξύ 3,5 και 5 εκ., λεπτά και μυτερά). Το easy chic στυλ ολοκληρώνεται με τη διχρωμία.


Με πέδιλα

Είναι ο διαχρονικός και minimal συνδυασμός που ενώνει τη μόδα με την περίσταση, με την έννοια ότι λειτουργεί πάντα: Στη δουλειά, στον ελεύθερο χρόνο, στις διακοπές ή στην πόλη.


Με kitten heels

H στενή γραμμή του παντελονιού λειτουργεί ιδανικά εάν θέλεις να αναδείξεις ένα ιδιαίτερο ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Τα κομψά kitten heels θα πιστοποιήσουν την elegant "ταυτότητα" του look.

Με mules

Για την καλοκαιρινή σεζόν, τα mules με στρας ή μεταλλιζέ χρώματα είναι το αλάνθαστο συμπλήρωμα του skinny jean για μια βραδινή έξοδο.