Τι θα φορέσεις πάνω από το μαγιό; 6 ιδέες για cover-ups που θα τα βλέπεις σε όλες τις παραλίες

Είναι εξίσου σημαντική η επιλογή του beachwear με αυτήν του μαγιό

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Κάτι που πιστεύω ακράδαντα είναι ότι ένα cover-up, ένα δηλαδή κομμάτι που θα επιλέξεις να φορέσεις πάνω από το μαγιό σου, είναι το ίδιο σημαντικό με το μαγιό. Γιατί σίγουρα θα έχεις μείνει ώρες επί ωρών στην παραλία, μετά θα πήγες στο μπαράκι για ένα δροσιστικό ποτό και το βραδάκι θα κάθισες με την παρέα να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμμα με ένα χωνάκι παγωτό στο χέρι. Σωστά!

Το cover-up λοιπόν είναι απαραίτητο σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, για να νιώθεις μεγαλύτερη άνεση και φυσικά για να είσαι ντυμένη για... ό,τι ήθελε προκύψει μια μέρα στην παραλία!

Με την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού προ των πυλών, οι περισσότερες ασχολούμαστε με τα μαγιό και τις φετινές τάσεις και σκέφτονται τι θα φορέσουν από πάνω. Έξι, λοιπόν, είναι οι ιδέες, ή καλύτερα τα trends, που θα βλέπεις από εδώ και πέρα στις παραλίες, για να συνδυάσεις το μοδάτο σου μαγιό χωρίς δεύτερη σκέψη.

6 ιδέες για cover-ups πάνω από το μαγιό, που θα βλέπεις στις παραλίες

Lace διάφανο φόρεμα


Είναι φορέματα σικάτα και θηλυκά ταυτόχρονα, ενώ αφήνουν τόσα... όσα στη φαντασία. Προτίμησε φέτος φωτεινά χρώματα, ειδικά εάν το μαγιό σου είναι μαύρο, ή ένα co-ord.

Λινή παντελόνα


Ειδικά τα λευκά λινά παντελόνια, που αυτόματα θα αναδείξουν τη φινέτσα σου. Συνδύασέ τα με ψάθινα αξεσουάρ και flip-flops.

Sarong φούστες


Σε μίνι ή μακρύ μήκος, τα σαρόνγκ είναι το πιο κλασικό cover-up και δείχνουν εξίσου όμορφα με μπικίνι ή ολόσωμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να διαλέξεις, ανάλογα με το μαγιό σου.

Πλεκτό φόρεμα


Είναι το ιδανικό "ταίρι" του μαγιό, απλώς φρόντισε να είναι σε παρόμοιο χρωματικό τόνο, για να δείχνει πιο κομψό, και φυσικά να έχει αραιή πλέξη.

Φαρδύ πουκάμισο


Κούμπωσε το κουμπί λίγο κάτω από το στήθος και είσαι έτοιμη. Για μεγαλλύτερη κάλυψη φόρεσε κάτω από το πουκάμισο ένα λινό σορτσάκι.

Βοxer σορτς


Τα μποξεράκια είναι έτσι αλλιώς τάση και στην καθημερινότητα, οπότε το να τα φοράς με μαγιό για μια casual, άνετη εμφάνιση είναι απολύτως λογικό.