Αυτό το παπούτσι θα αντικαταστήσει τις μπαλαρίνες όλο το καλοκαίρι

Είναι το ίδιο στυλάτο και φυσικά βολικό και άνετο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Οι μπαλαρίνες φοριούνται στο repeat από τα κορίτσια της μόδας και είναι η Νο1 επιλογή τους τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ένα ζευγάρι παπούτσια έρχεται με φόρα για να πάρει τη θέση τους τώρα που καλοκαιριάζει και να γίνει και δικό σου αγαπημένο.

Είναι το ίδιο στυλάτο, βολικό και άνετο με τη διαφορά ότι είναι σούπερ καλοκαιρινό, συνδυάζοντας υλικά που αφήνουν το πόδι να αναπνεύσει χωρίς να δυσανασχετεί. Ταιριάζει εύκολα, όπως και οι μπαλαρίνες, με όλα σου τα σύνολα, ανεξάρτητα από το στυλ σου και θα κάνει δήλωση μόδας στις εμφανίσεις σου από εδώ και στο εξής.

Αυτό το παπούτσι θα αντικαταστήσει τις μπαλαρίνες όλο το καλοκαίρι

Οι φλατ εσπαντρίγιες είναι ήδη τα παπούτσια που φοράνε τα it-girls στο street style, αντικαθιστώντας τις πολυαγαπημένες μας μπαλαρίνες. Οι κλασικές εσπαντρίγιες ήταν πάντα απαραίτητες σε κάθε καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, αλλά, αν και αγαπάμε τα flatforms ή και platforms, είναι αλήθεια ότι πολλές φορές είναι δύσκολο για εμάς να "κουμαντάρουμε" τα δίπατα σανδάλια.

κοπέλα με κοστούμι και εσπαντρίγιες
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images/Ideal Image

Σε έναν κόσμο στον οποίο εκτιμούμε ολοένα και περισσότερο την άνεση, αυτά τα all-time classic παπούτσια θα γίνουν τα βασικάι για το καλοκαίρι.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους αυτήν τη σεζόν είναι η ποικιλομορφία τους ως προς τα υλικά: Από μοντέλα από φυσικά υφάσματα όπως λινό και βαμβάκι μέχρι ψάθα που συνδυάζεται με δέρμα αλλά και καραβόπανο, οι προτάσεις είναι πολλές, καλύπτοντας κάθε γούστο.


Τόσο στα πιο κλασικά όσο και στα πιο avant-garde σχέδια, οι φλατ εσπαντρίγιες έχουν τραβήξει την προσοχή των fashionistas, αποδεικνύοντας ότι αν και κλασικό κομμάτι ξέρει να προσαρμόζεται άριστα στις σύγχρονες τάσεις.