7 έξυπνοι τρόποι για να φορέσεις ένα απλό T-shirt

Λάβε την κατάλληλη έμπνευση για τα looks του καλοκαιριού

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Τα κομμάτια που αγαπάμε είναι πρώτα στη λίστα μας, ειδικά όταν πρόκειται για basic ρούχα αυτά έχουν προτεραιότητα στις επιλογές μας. Ωστόσο η στυλιστική συνήθεια είναι ένας "βραχνάς" όταν πρόκειται να δημιουργήσουμε άλλο ένα καθημερινό σύνολο και δυσκολευόμαστε πολλές φορές να τα φορέσουμε με ενημερωμένο τρόπο.

Σήμερα, θα ασχοληθώ με ένα κλασικό κομμάτι, το βασικό μπλουζάκι που όλες φοράμε, και αφορά σε διάφορα σχέδια και χρώματα, και που το συνδυάζουμε με άπειρους τρόπους, ενώ είναι βέβαιο πως δεν έχουμε μόνο ένα στην γκαρνταρόμπα μας. Τι χρειαζόμαστε λοιπόν; Μια έμπενευση για να "ξεκολλήσει" το μυαλό μας από τα ίδια και τα ίδια και να το βάλουμε με έξυπνους τρόπους.

Έτσι τα κορίτσια της μόδας μάς δίνουν insta inspo και μας διευκολύνουν για τους επόμενους καλοκαιρινούς συνδυασμούς, μέσα από 7 έξυπνους τρόπους για να φορέσουμε φέτος το απλό T-shirt. Είτε μιλάμε για το κλασικό λευκό μπλουζάκι είτε για ένα γκρι με λογότυπο ή ριγέ, υπάρχει ένα για κάθε στυλ.

7 έξυπνοι τρόποι για να φορέσεις ένα απλό T-shirt

Εκεί έξω είναι άπειροι οι συνδυασμοί με μπλουζάκια, αφού οι fashionistas τα φοράνε με όλα τα ρούχα της ντουλάπας τους, φροντίζοντας να εφευρίσκουν τρόπους για να κάνουν τη διαφορά και να ξεχωρίζουν με την εμφάνισή τους. Έτσι με ένα απλό Τ-shirt, θα δεις πώς αλλάζει ένα σύνολο, μέσα από 7 έξυπνα looks για να το φορέσεις.

Συνδύασε το δίχρωμο μπλουζάκι σου με ένα παντελόνι που θα έχει το χρώμα από τα διακοσμητικά ρέλια. Έτσι αυτόματα το σύνολο θα δείξει σαν να είναι "σετάκι" - και φινετσάτο επίσης!


Με slip μάξι σατέν φούστα θα πετύχεις την καλύτερη ισορροπία στο look σου. Προτίμησε ένα πάναπλο κομμάτι σε ουδέτερο τόνο.


Το oversized σακάκι σου και το τζιν παντελόνι στον ίδιο τόνο θα δείξουν σαν κοστούμι, οπότε ένα μπλουζάκι με στάμπα θα βάλει μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο κατά τα άλλα "αυστηρό" σύνολο.

Θα βγεις το βράδυ; Επένδυσε σε ένα bold τσόκερ, με πέρλες για παράδειγμα, και στόλισε το απλό T-shirt. So chic & elegant!


Κάνε ένα πρωτότυπο color blocking. Στη συγκεκριμένη περίπτωση συνδύασε καφέ με μπλε και βάλε μια τσαχπινιά με ένα μαντίλι δεμένο στον λαιμό, στον ίδιο τόνο με το μπλουζάκι σου.


Το λευκό κλασικό μπλουζάκι θα ταιριάξει τέλεια με ένα κοστούμι με σορτς και tailored σακάκι. Έτσι το σύνολό σου θα αναδειχτεί όπως του αξίζει.


Το quiet luxury style σε όλο του το μεγαλείο. Ένα μπλουζάκι με γράμματα θα λειτουργήσει σαν κόσμημα πάνω από τη minimal μάξι φούστα σου.