Σκούρο ή ανοιχτόχρωμο τζιν; Τα must-have χρώματα που ταιριάζουν με κάθε απόχρωση

Για να μην μπερδεύεσαι κάθε φορά με τους διαφορετικούς τόνους denim παντελονιών

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Έχεις πολλά τζιν παντελόνια, αυτό είναι σίγουρο, όπως όλα τα κορίτσια της μόδας και τα φοράς στο repeat καθημερινά, δημιουργώντας άπειρους συνδυασμούς. Ωστόσο, ξέρεις με ποια χρώματα ταιριάζει καλύτερα το σκούρο denim σου ή αυτό το ανοιχτόχρωμο που αγόρασες προχθές;

Η αλήθεια είναι πως το τζιν διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων -ανάλογα με το ξέβαμμά του- από εξαιρετικά ανοιχτόχρωμα έως πιο σκούρα μπλε. Δεδομένου ότι κάθε απόχρωση είναι διαφορετική από την άλλη, το να το συνδυάσεις με το σωστό χρώμα στο μπλουζάκι ή το πανωφόρι, μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Παρακάτω δες λοιπόν τα must-have χρώματα που ταιριάζουν καλύτερα με κάθε απόχρωση denim, από το σκούρο μέχρι το ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι σου και φυσικά δοκίμασέ τα όλα. Να θυμάσαι ότι όλα τα άλλα χρώματα δεν είναι απαγορευτικά, αλλά σίγουρα αυτή η λίστα θα σε βοηθήσει για να έχεις μια εικόνα σχετικά με τους συνδυασμούς, που είναι σίγουρα πιο κολακευτικοί.

Τα must-have χρώματα που ταιριάζουν με κάθε απόχρωση τζιν παντελονιού

Σημείωσε, πέρα από τις αποχρώσεις που θα τσεκάρεις στη συνέχεια, και το γεγονός ότι οι προτάσεις βασίζονται στις τάσεις της σεζόν, αλλά και στους συνδυασμούς που κάνουν τα κορίτσια της μόδας στο Instagram με τα τζιν παντελόνια τους.

Light jean


Θα το φορέσεις με το σούπερ μοδάτο μπορντό για να αφήσεις το τζιν σου να ξεχωρίσει. με ένα πολύ ανοιχτόχρωμο μπλουζάκι, μάλλον θα... χανόταν!

Medium light jean


Ταιριάζει ιδανικά με λευκό, αφού έτσι και τα δύο κομμάτια θα αναδειχτούν. Επιπλέον, ο συνδυασμός αυτός είναι ο καλύτερος για να αναδείξεις το quiet luxury style.

Dark jean


Το σκούρο τζιν είναι κομψό από μόνο του και ενδείκνυται για να δημιουργήσεις πιο formal looks, οπότε το καφέ χρώμα "κουμπώνει" τέλεια σε αυτή την προοπτική.

Medium dark jean


Και τα δύο χρώματα κάνουν ιδανικό κοντράστ δημιουργώντας μια εικόνα που κερδίζει τις εντυπώσεις με την ισορροπία της. Οξύμωρο; Καθόλου, αφού η ιδέα είναι τα κομμάτια που φοράς να μην "καπελώνουν" το ένα το άλλο!

Super dark jean


Ένα φωτεινό χρώμα θα κάνει αμέσως τη διαφορά και θα τονίσει το "βαρετό" σκούρο τζιν. Φέτος το γαλάζιο είναι must επιλογή, οπότε μην το σκέφτεσαι καθόλου. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεσαι κάτι πολύ bold, γιατί το τζιν σου θα "εξαφανιστεί"!