5 απρόσμενοι συνδυασμοί χρωμάτων που δεν θα δοκίμαζες ποτέ - Ή μήπως όχι;

Αποχρώσεις που δεν θα σκεφτόσουν ποτέ ότι ταιριάζουν μεταξύ τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Όταν πρόκειται για "συγκρουόμενα" χρώματα, μπορεί να είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες αποχρώσεις "συνεργάζονται" άριστα μεταξύ τους και ποιες όχι. Είναι αυτοί οι τόνοι που όταν τους βλέπεις λες πως με τίποτα δεν θα μπορούσες να τους φορέσεις μαζί.

Πραγματικά, εξαρτάται από τη δοκιμή (το "μάντρα" της μόδας λέει να δοκιμάσεις τα πάντα μια φορά) για να μάθεις από τα λάθη σου. Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν 5 απρόσμενοι συνδυασμοί χρωμάτων που οι trendsetters φοράνε στους δρόμους του κόσμου και που σίγουρα με την πρώτη ματιά δεν θα δοκίμαζες με τίποτα.

Σκέφτεσαι ότι μαζί δεν θα λειτουργούσαν ως ζευγάρια αλλά από την άλλη δεν θα έχανες και τίποτα να έβλεπες πόσο κολακευτικά είναι μερικά σύνολα σε αυτές τις απρόσμενες αποχρώσεις, που συνδυάζονται τόσο επιτυχημένα μαζί!

5 απρόσμενοι συνδυασμοί χρωμάτων που δεν θα δοκίμαζες εύκολα

Απροσδόκητοι συνδυασμοί φέρνουν συνήθως και απροσδόκητα κομψά αποτελέσματα. Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις αυτό, αρκεί να δεις στη συνέχεια 5 color combos που τολμούν τα it-girls για να αλλάξεις γνώμη και να σκεφτείς να φορέσεις τους χρωματικούς συνδυασμούς που προτείνουν αυτό το καλοκαίρι, για έξτρα στυλ.

Γαλάζιο & πράσινο


Το γαλάζιο φέτος έχει την τιμητική του και αντί να το φορέσεις μόνο σε total looks ή να το συνδυάσεις με μαύρο, δοκίμασε την ιδέα με το πράσινο. Άλλωστε όλα τα ανθοφόρα φυτά δεν έχουν πράσινο μίσχο και κλαδιά;

Πράσινο & μοβ


Είναι ο ιδανικός συνδυασμός του καλοκαιριού, που θα φροντίσεις να αναδείξεις με butter yellow αξεσουάρ. Τέλειο combo για να αναβιώσεις ένα ρετρό look.

Ροζ & μπορντό


Δύο χρώματα που φοριούνται πολύ από πέρυσι. Συνδύασέ τα παίζοντας με αξεσουάρ ή με λεπτομέρειες πάνω στα ρούχα, που συνδυάζουν τις δύο αποχρώσεις.

Κίτρινο και γαλάζιο


Πόσο κομψό δείχνει αυτό το ταίριασμα, που σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέσεις επιπλέον απρόσμενα χρώματα στο σύνολο, όπως πράσινο και μαύρο.

Πορτοκαλί & φούξια


Δύσκολος συνδυασμός αλλά εάν το κάνεις σωστά, ποντάροντας σε μεταλλιζέ κομμάτια και υφάμστα με γυαλάδες, τότε το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ φινετσάτο. Προτίμησε παπούτσια και αξεσουάρ στο ένα από τα δύο χρώματα, για καλύτερη ισορροπία.