Τάση κάπρι παντελόνι: 10 looks για να το φορέσεις σωστά

Με έμπνευση από τα κορίτσια της μόδας στο Instagram

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Αυτό το καλοκαίρι, η ροή σου στο Instagram θα γεμίσει με παντελόνια κάπρι, αν δεν έχει ήδη γίνει. Η αμφιλεγόμενη αυτή τάση επανήλθε επίσημα στο προσκήνιο, αλλά λίγες είναι οι τολμηρές που θα την επιλέξουν, τουλάχιστον άμεσα. Για να σε βοηθήσω, λοιπόν, να υιοθετήσεις την τάση, θα σου δείξω πώς το φοράνε οι fashionistas στο street style για να πάρεις ιδέες.

Το κλειδί για να βάλεις ένα παντελόνι κάπρι για τους επόμενους μήνες είναι να το συνδυάσεις με βασικά κομμάτια που ήδη έχεις στην ντουλάπα σου, όπως μπλουζάκια, μπλέιζερ, πουκάμισα και πολλά άλλα. Όσο για τα παπούτσια, όλα έχουν να κάνουν με τις τελευταίες τάσεις της σεζόν, όπως μπαλαρίνες, διχτυωτά φλατ και γόβες slingback. Δες λοιπόν στη συνέχεια 10 looks για να φορέσεις σωστά το κάπρι παντελόνι.

10 looks για να φορέσεις το κάπρι παντελόνι

Το capri παντελόνι επανέρχεται δυναμικά στη ζωή μας, ενώ μαζί με το cargo, από την ίδια δεκαετία των 90s, θα φορεθούν πολύ αυτό το καλοκαίρι. Και μπορεί να έχουμε λατρέψει τα φαρδιά τζιν, αλλά αυτό το κομψό και θηλυκό -σούπερ ρετρό επίσης- κομμάτι θα γίνει το αγαπημένο μας, αφού εύκολα υποστηρίζει κάθε στυλ.

Ωστόσο, είναι μια σιλουέτα που δύσκολα ταιριάζει στην καθημερινότητά μας, αφού το "περίεργο" μήκος του, λίγο κάτω από το γόνατο, θέλει και το σωστό styling. Δες πώς το φοράνε τα κορίτσια της μόδας και πάρε ιδέες.


Tip: Το πουκάμισο φαρδύ και απέξω και η τσάντα statement. Highlight, η κορδέλα στα μαλλιά!


Tip: Το μεσάτο σακάκι και οι ψηλοτάκουνες slingbacks θα αναδείξουν τη θηλυκή πλευρά του.


Τip: Ακολούθησε τη μονοχρωμία και παίξε με το χρώμα στα αξεσουάρ. Super trendy κορίτσι.


Tip: Ένα cool layering, αν ξέρεις τον σωστό τρόπο, είναι πάντα safe επιλογή.


Tip: Το τέλειο office look για τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Με ένα ριγέ blazer και ψηλοτάκουνα θα κλείσεις τις καλύτερες συμφωνίες!


Tip: Το τζιν πουκαμισο-τζάκετ φόρεσέ το όσο αντέχεις ακόμα (λόγω καιρού) πάνω από ένα μαύρο κάπρι.


Tip: Ήρθε η στιγμή να αναδείξεις δύο τάσεις μαζί: Το λεοπάρ print και τα thong sandals.


Tip: Ραντεβού στη Γαλλική Ριβιέρα και τις Κάννες. H Coco Chanel θα ήταν πολύ περήφανη για σένα.


Tip: Monochrome chic! Το μαύρο δεν θα σε προδώσει ποτέ. Το κάπρι παίρνει το καλοκαίρι επάξια τη θέση του tailored παντελονιού.


Tip: Το denim είναι πάντα μια καλή πρόταση. Με ένα tank top και kitten heels γίνεται... άριστη!