Αυτά τα 7 χρώματα δείχνουν απίστευτα κομψά με κόκκινο

Γιατί το καλοκαίρι το χρώμα του πάθους έχει την τιμητική του

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Unsplash
Unsplash

Τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι υπάρχει μια χρωματική τάση που είναι αναπόφευκτη: το κόκκινο. Ανεξάρτητα από το αν τσεκάρεις τα social ή ψάχνεις τις πασαρέλες, είναι δύσκολο να αρνηθείς ότι αυτή η απόχρωση είναι παντού — για έναν καλό λόγο!

Ενώ η δημοτικότητα του κόκκινου μπορεί να φαίνεται αντίθετη με τις πιο μίνιμαλ τάσεις που έχουμε δει να εμφανίζονται τις τελευταίες σεζόν, είναι εξίσου ευέλικτο με κάθε άλλο ουδέτερο. Όχι μόνο υπάρχουν τόσες πολλές παραλλαγές αυτού του χρώματος αυτήν τη στιγμή,, αλλά κυμαίνονται επίσης από ζωηρά σαφράν έως πλούσια merlots.

Αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι που μπορεί κανείς να ενσωματώσει το κόκκινο στην γκαρνταρόμπα του - είτε μέσω αξεσουάρ είτε ποντάροντας στα βασικά.


Ωστόσο, θα λέγαμε ψέματα αν δεν παραδεχόμασταν ότι το να μάθεις πώς να φοράς κόκκινο μπορεί να είναι δύσκολο, ειδικά αν είσαι από εκείνους τους ανθρώπους της μόδας που συνηθίζουν να φοράνε μόνο ουδέτερα χρώματα. Ευτυχώς, οι fashionistas έχουν ανακαλύψει ποια χρώματα ταιριάζουν ιδανικά με το κόκκινο.

Από συνδυασμούς που ενσωματώνουν κλασικά ουδέτερα έως πιο φωτεινές αποχρώσεις, 7 χρώματα μπορούν να κάνουν το styling αυτής της απόχρωσης πιο εύκολο και δείχνουν απίστευτα κομψά με κόκκινο.

7 χρώματα που ταιριάζουν απόλυτα με κόκκινο

Καφέ


Tip: Το καφέ θα απαλύνει την ένταση του κόκκινου, καθιστώντας το πιο προσιτό στην καθημερινή χρήση.

Μαύρο


Tip: Μπορεί να φαίνεται κλισέ, αλλά αποτελεί safe επιλογή για να εντάξεις το κόκκινο άφοβα στην καθημερινότητά σου.

Γκρι


Tip: Εάν θέλεις να αποφύγεις το προφανές μαύρο, το γκρι θα δώσει λίγο μεγαλύτερη διάσταση σε ένα σύνολο με κόκκινο — συν ότι είναι το χρωματικό "ζεύγος" της σεζόν αυτήν τη στιγμή.

Μπλε


Tip: Το κόκκινο και το μπλε είναι δύο χρώματα απόλυτα συνδεδεμένα με το preppy style. Θα το πετύχεις επιλέγοντας βασικά κομμάτια.

Λευκό


Tip: Το κόκκινο και το άσπρο δεν προορίζονται αποκλειστικά για την περίοδο των γιορτών. Για να μην φαίνεται πολύ γιορτινός αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων, επίλεξε βασικά και minimal κομμάτια, ένα λευκό φανελάκι με μια κόκκινη φούστα για μια πιο ανοιξιάτικη εμφάνιση.

Ροζ


Tip: Άλλο χρώμα που ταιριάζει με το κόκκινο; Το ροζ. Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, ο συνδυασμός αυτός θα δώσει στην εμφάνισή σου μια αβίαστη γοητεία κομψότητας.

Κόκκινο


Tip: Ποιο χρώμα είναι φαίνεται σίγουρα ωραίο με το κόκκινο; Το κόκκινο, φυσικά! Δώσε στυλ στο κόκκινο φόρεμά σου με ασορτί αξεσουάρ για μια απίστευτα τολμηρή εμφάνιση.