Τα απόλυτα σανδάλια για τις καλοκαιρινές διακοπές των fashionistas

Το street style τα αποθεώνει σε όλα τα summer looks

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Τα απόλυτα σανδάλια για τις καλοκαιρινές διακοπές των fashionistas

Το καλοκαίρι πλησιάζει και αυτό σημαίνει: διακοπές! Τι πρέπει όμως να πάρω στη βαλίτσα μου;
Πηγή έμπνευσής σου οι fashion influencers στο Instagram που έχουν επιλέξει πριν από εσένα για εσένα τα πιο άνετα και μοδάτα σανδάλια για τις εξορμήσεις σου. Φυσικά, μιλάμε για τα Oh! my sandals, την απόλυτη τάση για το φετινό καλοκαίρι.

Ο τέλειος συνδυασμός άνεσης και κομψότητας, τα πέδιλα Oh! My Sandals μπορούν να φορεθούν άνετα από το πρωί έως το βράδυ, αφού συνδυάζονται το ίδιο καλά με casualwear looks όσο και με πιο βραδινές εμφανίσεις.

Απόλυτα στοχευμένα στις νέες τάσεις της μόδας, όλα τα σχέδια Oh! My Sandals προσφέρουν ελαστικές και comfort σόλες που εξασφαλίζουν άνεση σε κάθε σου βήμα. Flats, σανδάλια αλλά και πλατφόρμες θα γίνουν τα δικά σου αγαπημένα στις καλοκαιρινές διακοπές, αφού μέσα από την πλούσια γκάμα σε σχέδια και χρώματα θα βρεις αυτά που ταιριάζουν στο δικό σου στυλ.


Τα Oh! My Sandals φοριούνται από τα κορίτσια της μόδας σε stylish καλοκαιρινά looks, ενώ μαζί τους μπορείς εύκολα να απογειώσεις και τα πιο minimal σύνολα και φυσικά να αναδείξεις το quiet luxury style, αφού αυτόματα θα δείξουν τα σύνολά σου ακριβά και φινετσάτα.

sandals ontrade.gr

Με άριστη ποιότητα υλικών, μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και έμφαση στην άνεση, τα Oh! My Sandals δεν μπορούν να λείπουν από την καλοκαιρινή σου βαλίτσα, ειδικά εάν θέλεις να ξεχωρίσεις στις διακοπές σου και να λάβεις πολλά... επιφωνήματα θαυμασμού στο πέρασμά σου.


Μέσα από την καλοκαιρινή συλλογή Oh! My Sandals θα διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα ζευγάρια, που θα σε συντροφεύουν όλο το καλοκαίρι και θα γίνουν τα must-have στις all-day εμφανίσεις σου για τους επόμενους μήνες. Οπότε ρίξε μια ματιά στα σανδάλια που πακετάρουν για τις διακοπές τους όλες οι fashionistas, αλλά και σε αυτά που πρωταγωνίστησαν στη φωτογράφιση για το Fashion Editorial του youweekly.gr.

σανδάλια ontrade.gr

πλατφορμες  ontrade.gr

Τα κορίτσια της μόδας επιλέγουν τα πιο στυλάτα σανδάλια

Τι ακριβώς χρειάζεσαι από τα παπούτσια του καλοκαιριού; Εάν απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση "στυλ, κομψότητα και άνεση" τότε τα σανδάλια Oh! My Sandals είναι η πρώτη σου επιλογή, αφού και τα κορίτσια της μόδας τα προτιμούν στις εξόδους τους.

μεταλλιζέ πέδιλα ontrade.gr

Tip: Το μαύρο και το καφέ χρώμα είναι διαχρονικές επιλογές, που φοριούνται εύκολα με όλα σου τα ρούχα από το πρωί ως το βράδυ.

σανδάλια ontrade.gr

Δες λοιπόν στη συνέχεια τα σανδάλια Oh! My Sandals που ταιριάζουν με όλα σου τα καλοκαιρινά σύνολα και μαζί τους μπορείς να κάνεις άπειρους iconic συνδυασμούς.

Bold metallic

πολύχρωμα πέδιλα ontrade.gr

metallic  ontrade.gr

πεδιλα  ontrade.gr

πλατφορμες  ontrade.gr

flatforms  ontrade.gr

Tip: Θα τα φορέσεις το βράδυ, για να βάλεις μια glam πινελιά στην εμφάνισή σου. Silver ή gold, μπορείς να επιλέξεις και σχέδια με μεταλλιζέ λεπτομέρειες, που θα κάνουν τη διαφορά.

Top choice

καφέ πέδιλα ontrade.gr

Classic neutrals

λευκά φλατ  ontrade.gr

καφέ flats  ontrade.gr

πέδιλα  ontrade.gr

χοντρές πλατφόρμες  ontrade.gr

ασημί  ontrade.gr

Top choice

μαύρες πλατφόρμες ontrade.gr

Tip:Τα ματ δέρματα είναι βολικά σε all-day εμφανίσεις, ειδικά εάν προτιμήσεις all-time classic σχέδια και χρώματα θα τα φοράς για χρόνια! Φέτος πάρε high-heel σε ταμπά και μαύρο, για να τα φορέσεις με τα μάξι εμπριμέ φορέματά σου και ένα flat με χρυσαφί details, που θα συνδυάσεις με τα μοδάτα κάπρι παντελόνια της σεζόν.

Who is Who

Το brand Oh! My Sandals ξεκίνησε τις δραστηριότητές του στον χώρο της παραγωγής σανδαλιών το 2002. Η ανταπόκριση της αγοράς στο προϊόν και η εμπιστοσύνη που έδειξε στην ποιότητα, την άνεση και τον σχεδιασμό του, ώθησαν την εταιρεία στη δημιουργία της δικής της ταυτότητας με το brand name "Oh! My Sandals", εκπληρώνοντας έτσι το αρχικό όραμά της.

Η απήχηση αυτή άνοιξε και επίσημα τον δρόμο για επέκταση των πωλήσεών της στις αγορές του εξωτερικού όπου έως και σήμερα, δραστηριοποιείται σε πάνω από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Η συλλογή του brand είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα της Μεσογείου, δίνοντας στα σανδάλια έναν ξεχωριστό χαρακτήρα με νότες καλοκαιριού.

Info