Ξαφνικά αυτό το "απροσδόκητο" παπούτσι παίρνει τη θέση των sneakers στα casual σύνολα της άνοιξης

Τα κορίτσια της μόδας το φοράνε στο repeat με το τζιν τους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Photo by Despi Naka
Photo by Despi Naka

Η μόδα μάς εκπλήσσει πολλές φορές με τις προτάσεις της αλλά και με τις επιλογές που βλέπουμε τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style. Στην κατηγορία, λοιπόν, αυτής της έκπληξης είναι και τα παπούτσια που θα δεις στη συνέχεια, τα οποία καθιέρωσε φέτος ο Οίκος Miu Μiu, καθώς τα είδαμε στην πασαρέλα S/S 2024, ενώ τα κορίτσια της μόδας τα φοράνε στο repeat.


Ένα ζευγάρι βολικό και άνετο, που θα "φρεσκάρει" αυτόματα τα casualwear looks μας και θα πάρει εύκολα τη θέση των αγαπημένων μας sneakers για τους επόμενους μήνες. Ο λόγος; Λειτουργεί ως η τέλεια τελική πινελιά στη μοντέρνα αθλητική εμφάνιση.


Το απροσδόκητο παπούτσι που παίρνει τη θέση των sneakers

Το παπούτσι preppy-deck είναι επίσημα το hot fashion item της άνοιξης, που παίρνει τη θέση των αγαπημένων μας sneakers, αφού η μόδα το μετατρέπει σε αυτό το απροσδόκητο κομμάτι που θα φορεθεί με όλα τα casual σύνολά μας από εδώ και στο εξής.


Πρόκειται για ένα κλασικό "αντρικό" loafer που φοριέται εύκολα στην καθημερινότητα - από μίνι φούστες και τζιν παντελόνια μέχρι σορτσάκια και μαγιό!



Highlight: O καλύτερος συνδυασμός για τα loafers preppy-deck είναι με βερμούδα αλλά και με wide-leg παντελόνι. Αν πάλι θέλεις μια πιο θηλυκή εμφάνιση, φόρεσέ τα με μίνι φούστα ή co-ord, ενώ με μια tennis skirt, θα δημιουργήσεις το πιο στυλάτο σύνολο της σεζόν. Όσο για το χρώμα; Θα τα πάρεις σε καφέ τόνους, που πάνε με όλα ή σε μπλε σκούρο, για navy looks.

Top choice


Loafers, HeyDude, Sagiakos Emporio