Οι 6 must-have πλατφόρμες που θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2024

Συνδυάζουν άνεση και στυλ στο 100%

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Οι 6 must-have πλατφόρμες που θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2024

Όταν η μέρα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις κι εσύ τρέχεις -κυριολεκτικά- να τα προλάβεις όλα, το τελευταίο πράγμα που πρέπει να σε απασχολεί είναι τα... παπούτσια σου. Για να έχεις, λοιπόν, το κεφάλι σου ήσυχο, αλλά και τα πόδια σου ξεκούραστα, χωρίς φυσικά να κάνεις εκπτώσεις στο στυλ, η Safe Step έρχεται με τις πιο άνετες πλατφόρμες που έχεις φορέσει ποτέ και που σου υποσχόμαστε ότι δεν θα θέλεις να τις βγάλεις από πάνω σου!

Γιατί να το κάνεις, άλλωστε, αφού θα τις ανακαλύψεις στα πιο μοδάτα χρώματα της σεζόν, που θα λειτουργήσουν σαν κόσμημα στα πόδια σου.

Μάλιστα ταιριάζουν το ίδιο καλά με τα αγαπημένα σου λινά παντελόνια και τα floral φορέματα του καλοκαιριού, ενώ θα κάνουν δήλωση μόδας συνδυασμένα με μάξι slip dresses και wide-leg τζιν παντελόνια. Γιατί η Safe Step πέρα από άνεση, γνωρίζει πολύ καλά και από τις τάσεις της μόδας!

6 πλατφόρμες που θα φοράς όλο το καλοκαίρι στο repeat

Είναι το πολυαγαπημένο παπούτσι του καλοκαιριού και όποιa πει το αντίθετο... ψεύδεται. Και ψεύδεται επίσης εάν πει ότι αυτές που φοράει αυτήν τη στιγμή είναι οι πιο άνετες και μοδάτες της σεζόν. Γιατί εάν δεν είναι Safe Step, τότε δεν θα έχεις ούτε άνεση ούτε στυλ.

Σε bold αποχρώσεις που ξεχωρίζουν στο πέρασμά σου, τα βήματά σου θα γίνουν όχι μόνο αντικείμενο θαυμασμού αλλά θα... κοπιαριστούν τάχιστα από τις fashionistas, που θα σε ζηλέψουν σίγουρα! Δες, λοιπόν, ποιες είναι αυτές οι 6 πλατφόρμες που θα φοράς όλο το καλοκαίρι στο repeat!

λινές platforms safestep.gr

Λινές, €59 - Θα τις βρεις εδώ

pink platforms safestep.gr

Φούξια, €89 - Θα τις βρεις εδώ

green platforms safestep.gr

Πράσινες, €69 - Θα τις βρεις εδώ

μαύρες platforms safestep.gr

Μαύρες, €89 - Θα τις βρεις εδώ

πλατφόρμες δίχρωμες safestep.gr

Mint, €59 - Θα τις βρεις εδώ

Highlight: Σε υπέροχα καλοκαιρινά σχέδια και χρώματα, όλα τα παπούτσια της Safe Step συνδυάζουν μοναδικά την άνεση, την ποιότητα, αλλά και το ξεχωριστό στυλ, που θα δώσουν σίγουρα το κάτι παραπάνω σε κάθε σου εμφάνιση!

Οι Safe Step πλατφόρμες είναι η top καλοκαιρινή επιλογή

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα Safe Step είναι η καλύτερη καλοκαιρινή σου επιλογή. Ο λόγος; Πάνε με όλα! Με τζιν παντελόνια, με φόρμες, με μακριές boho φούστες, με ανάλαφρα λινά φορέματα, με σορτσάκια -τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν- και η λίστα δεν σταματά! Γιατί "sky is the limit" και το όριο στους συνδυασμούς το βάζει μόνο η φαντασία σου!

Εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να εμπιστευθείς τα ανατομικά παπούτσια της Safe Step και να δώσεις μια για πάντα απάντηση στο μέχρι πρότινος βασανιστικό ερώτημα: "Τι παπούτσια θα φορέσω σήμερα;". Ή καλύτερα... "τι πλατφόρμες θα φορέσω σήμερα;"!

κίτρινες πλατφόρμες safestep.gr

Κίτρινες πλατφόρμες, €89 - Θα τις βρεις εδώ

The best... Το χρώμα της σεζόν θα το εντάξεις στα summer looks σου μέσα από ένα ζευγάρι κίτρινες πλατφόρμες, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις iconic συνδυασμούς με τα ρούχα σου - και color blocking επίσης!

Τη Safe Step εμπιστεύονται οι fashionistas & οι επώνυμες

Who is Who

To πρατήριο Ανατομικών Υποδημάτων της Safe Step λειτουργεί από το 1950. Εδώ θα βρείτε την ολοκληρωμένη συλλογή της κάθε σεζόν, αλλά και πλούσιο τμήμα προσφορών. Το πρατήριο διαθέτει, επίσης, προϊόντα περιποίησης υποδημάτων, κάλτσες αλλά και διαλεγμένα αξεσουάρ, όπως τσάντες, φουλάρια, αλλά και κοσμήματα για τα υποδήματα!

H ομάδα της Safe Step είναι εξειδικευμένη και έχοντας περισσότερα από 70 χρόνια εμπειρίας στο καλό παπούτσι είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει! Κάθε υπόδημα κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα και εξαιρετικής ποιότητας υλικά, για να προσφέρει άνεση σε κάθε σας βήμα.

Κι επειδή η συλλογή Safe Step είναι ατελείωτη, κάνε χώρο στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα για τα πιο στυλάτα comfort sneakers της σεζόν που οι επώνυμες φοράνε ασταμάτητα!

Τα top comfort sneakers Safe Step είναι must-have

Μέσα από την πλούσια συλλογή Hello Comfort της Safe Step με τα υπέροχα μοντέρνα και φινετσάτα σχέδια, θα βρεις πραγματικά ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι και να νιώθεις στυλάτη και ανάλαφρη, από το πρωί ως το βράδυ! Προτίμησε τα φωτεινά χρώματα της σεζόν στα ξεχωριστά comfort sneakers που θα σε κάνουν να νιώσεις μοναδική!


Δεν είναι τυχαίο που τα sneakers της Safe Step τα προτιμούν και οι celebrities, που δεν τα αποχωρίζονται όπου κι αν πάνε. Ειδικά για τα ταξίδια μας, όπου το περπάτημα είναι απαραίτητο προκειμένου να εξερευνήσουμε τις ομορφιές του κάθε τόπου, τα ανατομικά παπούτσια της Safe Step είναι πάντα η πιο σωστή επιλογή και το πρώτο πράγμα που μπαίνει στη βαλίτσα μας!

3 λόγοι που πρέπει να επιλέξεις ανατομικά υποδήματα Safe Step

Είτε δουλεύεις πολλές ώρες είτε βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση, τα πόδια σου ταλαιπωρούνται διαρκώς με παπούτσια που σε ταλαιπωρούν και δυσκολεύουν το περπάτημα. Όχι πια, αφού τα sneakers Safe Step γνωρίζουν ακριβώς πώς θα ξεκινήσεις από αύριο να... πετάς. 3 είναι οι βασικοί λόγοι για να τα προτιμήσεις:

  • Δεν είναι ορθοπεδικά, αφού τα ανατομικά υποδήματα συγκαταλέγονται στην κατηγορία comfort, που σημαίνει άνεση και δεν είναι ταμπού! Τα ορθοπεδικά υποδήματα απευθύνονται σε ανθρώπους με παθήσεις και συστήνονται από τον γιατρό σας!
  • Κατασκευάζονται από άριστης ποιότητας υλικά και γνήσια δέρματα, φροντίζοντας έτσι την υγεία των ποδιών σου!
  • Θα είσαι φουλ στην ενέργεια, αφού φορώντας ένα ανατομικό sneaker Safe Step θα νιώθεις ότι πετάς και η κούραση θα αποτελεί παρελθόν όσες ώρες κι αν τα φοράς. Και με το πλεονέκτημα ότι ο μοδάτος σχεδιασμός τους ταιριάζει σε κάθε στυλ και περίσταση, δεν θα τα αποχωρίζεσαι με τίποτα!

Γι' αυτό και τα παπούτσια της Safe Step αποτελούν τη νούμερο 1 επιλογή μας διαχρονικά. Γιατί καταφέρνουν να συνταιριάσσουν μοναδικά την άνεση, την απαράμιλλη ποιότητα και το μοντέρνο design! Γιατί με τη Safe Step τα πόδια μας δεν χρειάζεται να υποφέρουν πια για να δείχνουν κομψά και στυλάτα όλη μέρα!

Διάλεξε τα comfort sneakers Safe Step που ταιριάζουν στο στυλ σου

Ξεχώρισαν στη φωτογράφιση για το editorial μόδας με τα Best Fashion Brands στο youweekly.gr.

sneakers safestep.gr

και εμείς σου προτείνουμε 4+2 hot sneakers της Safe Step, που είναι σίγουρο ότι θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση κι είναι παραπάνω από σίγουρο ότι θα τα λατρέψεις, όπως κι εμείς.

Ασπρόμαυρα ανατομικά Safe Step

Black&White, €119,90, Hello Comfort, safestep.gr

Νέα ανατομικά Safe Step

Tαμπά, €119,90, Hello Comfort, safestep.gr

Νέα sneakers Safe Step

Sugar, €119,90, Hello Comfort, safestep.gr

Πολύχρωμα ανατομικά Safe Step

Bubble, €119,90, Hello Comfort, safestep.gr

Bonus tip

Δοκίμασε επίσης και αυτά τα μονόχρωμα, ευκολοσυνδύαστα και σούπερ άνετα δερμάτινα παπούτσια της Safe Step, που θα ξεχάσεις στην κυριολεξία ότι τα φοράς!

Λευκά ανατομικά Safe Step

Δερμάτινο λευκό ανατομικό, €89,90, Safe Step, safestep.gr

Μοβ παπούτσια Safe Step

Μοβ δερμάτινο ανατομικό, €89, Safe Step, safestep.gr

Info