Η Hailey Bieber μόλις επιβεβαίωσε τη μεγαλύτερη τάση στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2024

Ξεκίνα από τώρα να φτιάχνεις τη shopping list σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Άνοιξη με υψηλές θερμοκρασίες, και παρά το γεγονός ότι ακόμα φοράμε ανοιξιάτικα ρούχα και παπούτσια, πολλές από εμάς κάνουμε ξεσκαρτάρισμα και στα καλοκαιρινά μας και σίγουρα ρίχνουμε κλεφτές ματιές στα trends.

Μάλιστα, είμαι σίγουρη πως κάποιες έκαναν τις πρώτες τους βουτιές το Σαββατοκύριακο, όπως και η Hailey Bieber, που μόλις μας έδειξε τη μεγάλη τάση στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2024.

Στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram, η Bieber μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την ηλιόλουστη απόδρασή της και επιβεβαίωσε το μαγιό αυτό που όλες θα βάλουν στην shoppinh list τους για τους επόμενους μήνες. Ένα σχέδιο διαχρονικά κλασικό, θηλυκό και στο απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού.

Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως επιστρέφει φέτος η τάση στα μαγιό, που τιμά τα minimal σχέδια και τις bold αποχρώσεις, αναδεικνύοντας το γυναικείο σώμα στην παραλία. Χωρίς διακοσμητικά στοιχεία, ένα μικροσκοπικό μπικίνι-τριγωνάκι είνα ό,τι θα χρειαστείς για να κάνεις τις πρώτες σου βουτιές - το φωτεινό χρώμα έτσι ή αλλιώς κάνει εύκολα fashion statement.

Η hot τάση στα μαγιό για το καλοκαίρι του 2024 από τη Hailey Bieber

H Hailey Bieber απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα λίγο νωρίτερα φέτος, προωθώντας ένα από τα τελευταία προϊόντα της για την επωνυμία των δικών της καλλυντικών Rhode, επιλέγοντας ένα κόκκινο μπικίνι, που ανέδειξε τα πλούσια κάλλη της. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά απλό τριγωνάκι, που δεν αφήνει και πολλά στη φαντασία, χωρίς ωστόσο να είναι προκλητικό ή κιτς.

Το συνδύασε με ένα καουμπόικο καπέλο -άλλη μία από τις τρέχουσες τάσεις που επιβεβαιώθηκε στις πασαρέλες ανά τον κόσμο- και ένα ζευγάρι sporty μοδάτα γυαλιά ηλίου (που σου έχω δείξει φυσικά ποιες είναι οι τάσεις Σ/Σ 2024) στην ίδια απόχρωση με το μαγιό της. Μάλιστα, η Hailey επιβεβαιώνει: Το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι είναι in για το καλοκαίρι.

Οπότε σημείωσε στις στυλιστικές παρατηρήσεις σου αυτό ακριβώς το στοιχείο και για να μπεις λίγο γρηγορότερα σε καλοκαιρινό κλίμα, σου έχω παρακάτω 5 προτάσεις για να αποκτήσεις το δικό σου κόκκινο μπικίνι αυτό το καλοκαίρι.

Tip: Για μια hot παρουσία στην πισίνα, συνδύασε το μαγιό σου με ένα φαρδύ βραχιόλι στο μπράτσο που είναι μεγάλη τάση, μαζί με άλλα 6 κοσμήματα που θα φοράς τους επόμενους μήνες, μέχρι το φθινόπωρο.

Shop the trend

κόκκινο μπικίνι

Με εξώραφα, €77, Aesthet

μπικίνι κόκκινο

Minimal, €22,99, Trendyol

μπικίνι τριγωνάκι

Με φαρδύ σλιπ, €57,90, O'Neill

μπικίνι με μπανέλα

Με μπανέλα, €9,99, lovestory.gr

μεταλλιζέ μπικίνι

Metallic, €9,90, tres-chic.gr