Λευκό παλτό τον χειμώνα - Για να μη φοράς μόνο μαύρο!

Η chic πινελιά που χρειάζεσαι στα winter looks σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Τίποτα δεν είναι τόσο chic και elegant όσο το να φοράς ένα λευκό παλτό ή ένα total white look από την κορυφή ως τα νύχια τον χειμώνα και ευτυχώς στο youweekly.gr είμαστε πολύ μπροστά στις τάσεις, επιλέγοντας ένα σούπερ μοδάτο και κομψό παλτό Twenty29fashion -και όχι μόνο αυτό- αλλά στο ακόλουθο βίντεο σού δείχνουμε πώς θα δημιουργήσεις το πιο μοδάτο head-to-toe λευκό σύνολο της σεζόν - για να περάσεις φέτος τα πιο... Λευκά Χριστούγεννα της ζωής σου!


Το must-have λευκό παλτό του χειμώνα

Το βασικό σε κάθε χειμερινή γκαρνταρόμπα... στοχευμένη σε λευκά κομμάτια είναι, φυσικά, ένα υπέροχο παλτό με ζώνη. Πάρε ιδέα, λοιπόν, από αυτό το chic street style κομμάτι Twenty29fashion, που αποτελεί την επιτομή της κομψότητας, ενώ είναι ταυτόχρονα πρακτικό και άνετο για να το φοράς στις all-day εμφανίσεις σου.

παλτό με ζώνη

Θα το βρεις εδώ

Δεν είναι ό,τι πιο κομψό και στυλάτο έχεις δει; Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μαζί του θα δημιουργήσεις το πιο στοχευμένο σύνολο της σεζόν, όπως έκανε η ομάδα μόδας του youweekly.gr και η Sofia Orel, επιλέγοντας ένα total white outfit, που θα σε συνοδεύσει τις κρύες μέρες των γιορτών αλλά και όλη τη χειμερινή σεζόν.

Συνδύασε, λοιπόν, το παλτό σου με λευκό παντελόνι Twenty29fashion

Θα το βρεις εδώ

ζιβάγκο Axel Accessories

και πρόσθεσε ένα μοδάτο γούνινο καπέλο

Θα το βρεις εδώ

και τη Νο1 τάση στις winter boots

Θα τις βρεις εδώ,

ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα σύνολο που θα σε κρατήσει ζεστή στο κρύο και παράλληλα θα σου χαρίσει έξτρα πόντους στυλ! Αυτό δεν θέλεις;

Δείτε επίσης: Πώς να ντυθείς στο κρύο; 5 winter looks χωρίς να θυσιάσεις το στυλ σου

Δες την total white πρόταση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Μια ιδανική λύση για τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες, είτε μείνεις στην πόλη και αφεθείς στις βόλτες σου στο κέντρο είτε αποφασίσεις να κάνεις μια μίνι ή και μεγαλύτερη απόδραση σε κάποιον ορεινό προορισμό (δες τους 14 καλύτερους που επιλέγουν οι επώνυμοι) προτείνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πονταροντας κι εκείνη στο διαχρονικό λευκό για ένα ζεστό casual look αποδεικνύει περίτρανα πως το χρώμα αυτό είναι το νέο... μαύρο της εποχής!


Σε πρόσφατη απόδρασή της, λοιπόν, στο εξωτερικό η Κωνσταντίνα επέλεξε total white στην εμφάνισή της, συνδυάζοντας χοντρά ρούχα, που ξεχωρίζουν για την πρακτικότητά τους, την άνεση και φυσικά το έξτρα στυλ σε αυτό το travel look, δημιουργώντας παράλληλα μια elegant εμφάνιση!

Πες "ναι" στο λευκό τον χειμώνα

Το λευκό παλτό είναι μία από τις πιο αριστοκρατικές επιλογές, αφού αυτόματα το look μοιάζει ακριβό και πολυτελές. Κι εδώ δύο ερωτήσεις ζητούν απαντήσεις, αφού το εν λόγω πανωφόρι δυσκολεύει πολλές fashionistas τον χειμώνα, που δεν τολμούν να το επιλέξουν και καταλήγουν πάλι σε... άλλο ένα μαύρο!

Γιατί να επιλέξω λευκό παλτό;

Γιατί φαίνεται ακριβό. Γοητευτικό. Εκλεπτυσμένο και αροστοκρατικό. Ένα κλασικό λευκό παλτό πάνω από οποιοδήποτε χρωματιστό ρούχο δημιουργεί άψογο στυλ. Μοιάζεις απευθείας με μια γυναίκα που επενδύει σε "καλά" κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της, σε ακριβά υφάσματα και δεν κάνει εκπτώσεις στην εμφάνισή της.


Πώς να φορέσω το λευκό παλτό χωρίς να νιώθω σαν πολική αρκούδα;

Προτίμησε ένα κομμάτι με ζώνη, για να δημιουργήσεις εύκολα σιλουέτα αλλά και το εφέ της λεπτότερης μέσης και ταίριαζέ το με όλα σου τα ρούχα: Με το αγαπημένο σου τζιν, με μαύρη μονοχρωμία, με σύνολα color blocking αλλά και με το πολυαγαπημένο κόκκινο ή μπορντό που φέτος... τα σπάει στο street style. Επιπλέον αποτελεί την ιδανική επιλογή πάνω από μια φούστα με παγέτες ή από το slip dress σου για να βγεις το βράδυ. Νομίζω σε κάλυψα!

To λευκό παλτό στο street style