6 τρόποι για φορέσεις το αγαπημένο σου πουλόβερ

Κάνε τους πιο hot συνδυασμούς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
shutterstock
shutterstock

Τα πουλόβερ έρχονται μαζί με τις πρώτες ψύχρες του φθινοπώρου για να σου χαρίσουν στυλ και φυσικά θα σου κρατήσουν συντροφιά όλους τους χειμερινούς μήνες, ενώ φέτος αποτελούν μία από τις πιο hot τάσεις (δες εδώ τις τάσεις 2023) που είδαμε στις πασαρέλες. Αν, λοιπόν, είναι για σένα το αγαπημένο σου key-piece, που σημαίνει ότι το φοράς καθημερινά και με πολλούς τρόπους, δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά σε 6 τρόπους styling για το κομμάτι της σεζόν, προκειμένου να μην δημιουργείς καθημερινά βαρετά σύνολα, ξεφεύγοντας εύκολα από τη στυλιστική ρουτίνα ενός πουλόβερ.

Πώς θα χαρίσεις έξτρα στυλ στο πουλόβερ σου

Το απόλυτο ρούχο για το κρύο αλλά αν δεν το σετάρεις σωστά σίγουρα θα κατεβάσεις τα... στυλιστικά του levels, οπότε ακολούθησε 6 βασικές συμβουλές για να μεταμορφώσεις το πουλόβερ σου, δημιουργώντας μια μοναδική εμφάνιση.

σπορ πουλόβερ
SHUTTERSTOCK

1. Τα αξεσουάρ με προσοχή. Χάρισε... προσωπικότητα σε ένα απλό μπεζ πουλόβερ με τα κατάλληλα αξεσουάρ (δες ποιο είναι το αγαπημένο αξεσουάρ των παρουσιαστριών). Δώσε έμφαση σε ένα ζιβάγκο ή σε ένα κομμάτι με λαιμόκοψη V, επιλέγοντας ένα ογκώδες statement κολιέ, έντονα σκουλαρίκια ή ένα μεταξωτό μαντίλι, αφού τσεκάρεις φυσικά πώς φοριέται σωστά.
2. Ισορρόπησε το look σου. Δόμησε το ντύσιμό σου γύρω από το σχέδιο του πουλόβερ που έχεις επιλέξει, έχοντας κατά νου ότι όλα τα κομμάτια του συνόλου σου πρέπει να ισορροπούν μεταξύ τους. Συνδύασε, λοιπόν, ένα ογκώδες oversized πουλόβερ με στενές φόρμες, όπως φούστες (τσέκαρε πώς θα βάλεις μια φούστα πάνω από το παντελόνι σου) pencil ή skinny τζιν. Σέταρε επίσης ένα εφαρμοστό πουλόβερ, όπως ένα πλεκτό ζιβάγκο, με πιο χαλαρό bottom, όπως ένα loose τζιν ή μια φαρδιά παντελόνα.

πουλόβερ ριγέ

SHUTTERSTOCK

3. Δοκίμασε ένα ξεχωριστό casual look. Κλασικά σχέδια πουλόβερ, όπως το Fair Isle ή αυτά με πλεξίδες, αλλά και τα ρετρό κομμάτια με μεγάλο γιακά, που φέτος είναι μεγάλη τάση, θα κάνουν κοντράστ με μοντέρνα κομμάτια όπως δερμάτινα παντελόνια ή κολάν με ψυχεδελικά σχέδια. Δώσε έξτρα στυλ σε μια total κλασική εμφάνιση με εφαρμοστό πουλόβερ, επιλέγοντας ένα καλής ποιότητας blazer (η Kate Middleton το φόρεσε με υπέρκομψο τρόπο) και μαύρα loafers.
4. Δημιούργησε το τέλειο βραδινό σύνολο. Βάλε ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη V πάνω από μια μίνι φούστα, για ένα θηλυκό look που ταυτόχρονα θα σε κρατά ζεστή ή προτίμησε μια μάξι σατέν ή πλισσέ φούστα, για μια chic εμφάνιση. Ολοκληρωσε με ψηλοτάκουνα booties ή μπότες μέχρι το γόνατο.
5. Κάνε layering. Πρόσθεσε έξτρα ζεστασιά στο outfit κάνοντας layering με πλεκτά κομμάτια. Φόρεσε μια χοντρή πλεκτή ζακέτα πάνω από ένα εφαρμοστό, μακρυμάνικο φόρεμα ή επίλεξε ένα πουλόβερ με λαιμόκοψη V και φόρεσέ το πάνω από ένα μπλουζάκι. Τέλος, για μια μοντέρνα εμφάνιση, φόρεσε ένα σουέτ ή γούνινο γιλέκο, αφού φυσικά δεις πώς θα το φορέσεις σε κάθε περίσταση, πάνω από ένα λεπτό πουλόβερ.

πουλόβερ με γιακά

SHUTTERSTOCK

6. Κάνε τη διαφορά στο look σου. Σε ένα φαρδύ και μακρύ πουλόβερ με V, δέσε μια ζώνη στη μέση για να το μετατρέψεις σε φόρεμα! Συνδύασέ το με αθλητικά παπούτσια, μπότες πάνω από το γόνατο ή μποτάκια, για μια statement εμφάνιση.