Αυτά τα γοβάκια από το Zara είναι sold out - Κοστίζουν μόνο 25,95 ευρώ αλλά μοιάζουν ακριβά

Στο χρώμα που θα βλέπεις παντού όλη τη νέα σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@zara
instagram@zara

Αν και δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος με ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες, φλατ ή loafers, μια εναλλακτική επιλογή χρώματος κάνει τον γύρο... της μόδας στον κόσμο αυτήν τη στιγμή. Είναι εξίσου διαχρονικό και κομψό -το "νέο μαύρο", δηλαδή- αλλά έχει επιπλέον μια ελαφρώς πιο επίκαιρη πινελιά, με τις πιο καλοντυμένες fashionistas από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη να τα προτιμούν περισσότερο από τα μαύρα παπουτσάκια τους.

Η απόχρωση στην οποία αναφέρομαι, φυσικά, είναι το μπορντό (που το βλέπεις παντού από τον περασμένο χειμώνα και θα συνεχίσεις και φέτος) - αλλιώς γνωστό και ως merlot, oxblood, βυσσινί, ακόμη και barolo (από την Bottega Veneta).

Από τον μήνα της μόδας τον Φεβρουάριο, το μπορντό ανεβαίνει διαρκώς levels, εμφανίζεται σε όλο το street style της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού και στις πασαρέλες, σε επιδείξεις όπως οι Hermès, Gucci, Prada, Miu miu και άλλους διάσημους Οίκους, και φυσικά φοριέται non stop από τις trendsetters.


Η ουδέτερη αυτή απόχρωση, που αρχικά θεωρήθηκε απλώς μια άλλη χρωματική τάση, μετατράπηκε σε χρόνο ρεκόρ σε μια basic επιλογή στην γυναικεία γκαρνταρόμπα πέρα από εποχές. Έτσι, αν δεν έχεις ήδη ένα ζευγάρι μπορντό παπούτσια, καλά θα κάνεις να το ξανασκεφτείς.

Ένα ζευγάρι φινετσάτα γοβάκια, με μυτερή μύτη και φιογκάκια είναι must-have του φετινού φθινοπώρου και στο Zara θα βρεις ένα σχέδιο sling-back που μοιάζει ακριβό -σαν να το πήρες μόλις από μια πολύτελή boutique διάσημου fashion designer- αλλά κοστίζει μόλις 25,95 ευρώ.


Τα μπορντό γοβάκια με 25,95 ευρώ από το Zara έχουν γίνει sold-out

Οι sling-back γόβες είναι μεγάλη τάση ανάμεσα στα κορίτσια της μόδας από πέρυσι, ενώ και το καλοκαίρι φορέθηκαν πολύ, αφού θεωρούνται ένα από τα πιο κομψά και στυλάτα σχέδια. Σε μπορντό χρώμα, μάλιστα, θα βάλουν μια μοδάτη πινελιά στα looks σου.

Σχετικά με το styling τώρα, το μπορντό είναι ένα χρώμα που πρέπει να το αντιμετωπίσεις σαν μαύρο, όπερ σημαίνει πως ταιριάζει σχεδόν με όλα σου τα ρούχα. Ιδανικό για να το φορέσεις με τζιν αλλά και με animal prints, ενώ θα "σπάσει" εύκολα τη μονοτονία σε μια λευκή, γκρι ή μαύρη εμφάνιση.

Επιπλέον, είναι αυτό το κομμάτι που θα δείξει το look σου ακριβό και θα αναδείξει την "ήσυχη πολυτέλεια" σε ένα σύνολο. Οπότε καταλαβαίνεις γιατί αυτά τα γοβάκια από το Zara με 29,95 ευρώ έχουν γίνει sold out!

μπορντό γοβάκια zara

Θα τα βρεις εδώ

Για το τέλος σημείωσε ότι είναι η τέλεια σιλουέτα για να δημιουργήσεις ένα preppy look με ρετρό αύρα, φορώντας τις μπορντό sling-backs σου με μια pencil φούστα ή με μια μίνι πλισέ με καλτσάκια!