Zara: Αυτό το σακάκι είναι το μόνο που χρειάζεσαι το φθινόπωρο - Κοστίζει 25,99 ευρώ και έχει γίνει viral

Ταιριάζει με κάθε στυλ και θα δείξει τα looks σου ακριβά!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@zara
instagram@zara

Φθινοπωριάζει σιγά-σιγά, επιστρέφεις από τις διακοπές και το πρώτο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου είναι να δεις τι θα φοράμε τους επόμενους μήνες. Ως γνήσια fashionista που είσαι ήδη έχεις τσεκάρει τις πρώτες τάσεις του φθινοπώρου, τα prints και τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν, οπότε έχεις μια γενικότερη ιδέα στο μυαλό σου τι... παίζει στυλιστικά!

Αρχής γενομένης από το χρώμα που θα φοράς non stop μέχρι το στυλ στα πανωφόρια που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Το κόκκινο θα ξεχωρίσει στις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις, αφού και φέτος έχει την τιμητική του, ενώ τα σακάκια είναι must-have της σεζόν.

Στο Zara, λοιπόν, θα βρεις αυτό το σακάκι που χρειάζεσαι για το φθινόπωρο, που ταιριάζει σε κάθε στυλ, είναι εύκολο στο styling, θα αναδείξει τη φινέτσα σου και φυσικά θα δείξει το look σου ακριβό. Κοστίζει μόλις 25,99 ευρώ και ήδη είναι viral, ανάμεσα στα κορίτσια της μόδας, που το φοράνε απλό το πρωί ως το βράδυ και το συνδυάζουν με διάφορους τρόπους.

Zara: Αυτό το σακάκι είναι το μόνο που χρειάζεσαι το φθινόπωρο - Κοστίζει 25,99 ευρώ και έχει γίνει viral

Η ιδέα είναι φέτος να είσαι πιο κομψή από ποτέ, αφού η βασική τάση της μόδας απογειώνει τη φινέτσα. Θα χρειαστείς ένα σικάτο σακάκι τύπου Chanel, που μπορείς να φορέσεις το ίδιο καλά με τζιν παντελόνι όσο και με pencil ή A-line φούστα, ενώ το κόκκινο χρώμα είναι το νέο... μαύρο της σεζόν.

κόκκινο κοντό σακάκι zara

Δοκίμασε την crop γραμμή και αναβάθμισε το στυλ σου μέσα από τα χρυσαφί κουμπιά, που θα βάλουν στο outfit μια επιπλέον πινελιά elegance και κομψότητας. Για να δημιουργήσεις ένα casualwear σύνολο και ταυτόχρονα σικάτο, συνδύασε το σακάκι με dark denim παντελόνι σε καμπάνα γραμμή, για ένα ρετρό look, ή εάν προτιμάς μια πιο θηλυκή εμφάνιση, συνδύασε το σακάκι με μια μίνι φούστα και ψηλοτάκουνα.

Για μια πιο ιδιαίτερη εικόνα, φόρεσε το σακάκι Zara με ένα πουκάμισο από μέσα και βγάλε τον γιακά από την στρογγυλή λαιμόνοψη, για έξτρα στυλ.

red blazer crop zara

Θα το βρεις εδώ

Δες πώς το φοράνε τα κορίτσια της μόδας στο Instagram


Tip: Για μια κομψή εμφάνιση, πρόσθεσε χρυσαφί αξεσουάρ, όπως μεγάλα βραχιόλια και κολιέ-αλυσίδα.


Tip: Συνδύασέ το στο γραφείο με μια μίντι μαύρη φούστα ή με ένα tailored παντελόνι.


Tip: Μια μίντι τζιν φούστα είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσεις το πιο στυλάτο office look.