Θυμίζει Sex and the City: Το παπούτσι από τα Zara που θα αγόραζε σίγουρα και η Κάρι Μπράντσο

Δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό το item

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Shutterstock
Shutterstock

Όταν σκέφτεστε τη σειρά Sex and the City, ένα από τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό είναι οι εξαιρετικές επιλογές μόδας της Κάρι Μπράντσο. Η εμβληματική ηρωίδα, υποδυόμενη από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, άφησε το στίγμα της ως μια από τις πιο στιλάτες φιγούρες στην ιστορία της τηλεόρασης. Από τα εντυπωσιακά της ρούχα μέχρι τα πολυπόθητα παπούτσια της, η Κάρι δημιούργησε έναν ολόκληρο τρόπο ζωής βασισμένο στη μόδα και την κομψότητα. Και, αν υπήρχε ένα κατάστημα που θα μπορούσε να την προσελκύσει στις μέρες μας, αυτό σίγουρα θα ήταν τα Zara.

Τα Zara είναι γνωστά για την ικανότητά τους να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας με οικονομικές προτάσεις που δεν θυσιάζουν την ποιότητα και το στιλ. Στην πρόσφατη συλλογή τους, εμφανίστηκε ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια που μοιάζει να έχει βγει κατευθείαν από την ντουλάπα της Κάρι Μπράντσο.

THE Zara shoe!

Πρόκειται για ένα ζευγάρι πέδιλο σατινέ με ψηλό και λεπτό τακούνι σε εντυπωσιακό ροζ χρώμα, διακοσμημένο με έναν τεράστιο φιόγκο ίδιας απόχρωσης και λουρί με ελαστικό κομμάτι στο πίσω μέρος. Κοστίζει μόνο 39,99 ευρώ.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το πιο τέλειο τζιν των Zara για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024-2025 και κοστίζει μόνο 30 ευρώ

Zara

Μπορείς να το βρεις εδώ.

Αυτά τα παπούτσια, με την αίσθηση του glamour που αποπνέουν είναι το είδος παπουτσιού που δεν περνά απαρατήρητο, αλλά αντίθετα αποτελεί το κεντρικό στοιχείο ενός κομψού outfit, ακριβώς όπως θα έκανε η ηρωίδα του Sex and the City.

Αυτό το ζευγάρι θα μπορούσε εύκολα να συνδυαστεί με ένα μικρό μαύρο φόρεμα για μια βραδινή έξοδο ή με ένα statement coat για μια καθημερινή εμφάνιση στην πόλη. Η ευελιξία τους τα καθιστά ιδανικά για κάθε περίσταση, ενώ η προσιτή τιμή τους είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα που τα Zara πάντα προσφέρουν στους καταναλωτές τους.

Είναι σαφές ότι η μόδα είναι κύκλος, και αυτό το ζευγάρι παπούτσια αποδεικνύει ότι το στιλ της Κάρι Μπράντσο συνεχίζει να εμπνέει. Αν η Κάρι ήταν πραγματικό πρόσωπο και ζούσε στη σύγχρονη Νέα Υόρκη, είναι βέβαιο ότι θα σταματούσε μπροστά στη βιτρίνα των Zara για να προσθέσει αυτό το εντυπωσιακό κομμάτι στη συλλογή της.