Zara: Οι 7 πιο μοδάτες φούστες του καλοκαιριού κοστίζουν τώρα μόνο 3,99 ευρώ!

Βάλ' τες όλες στη βαλίτσα των διακοπών σου και φόρεσέ τες και το φθινόπωρο!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
instagram@zara
instagram@zara

Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι οι φούστες είναι κάτι νέο στις σκέψεις μας, ειδικά το καλοκαίρι στις διακοπές, αλλά φέτος, δεν μπορώ να μην το σχολιάσω αυτό, είναι ένα κομμάτι που κυριαρχεί στις επιλογές των κοριτσιών της μόδας και όσων γνωρίζουν από τάσεις.

Το καλοκαίρι του 2024, νομίζω είναι στα καλύτερά τους, αφού οι φούστες όλων των ειδών είναι στο προσκήνιο, ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και σε όλες τις προτιμήσεις και είναι πανέτοιμες να αξιοποιήσουν το ίδιο καλά όλα τα μπλουζάκια μας αλλά και τα μοδάτα παπούτσια της σεζόν.


Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να αποκτήσεις τώρα αυτά τα 7 μοδάτα κομμάτια που θα βρεις στο Zara (προλαβαίνεις, δεν προλαβαίνεις) που κοστίζουν μόλις 3,99 ευρώ.

Κι επειδή το στυλ είναι κάτι απίστευτα προσωπικό, θα δεις μοντέρνα κομμάτια αλλά και κλασικές σιλουέτες, ενώ κάποιες από αυτές τις φούστες θα τις φορέσεις και το φθινόπωρο - και τα επόμενα καλοκαίρια φυσικά! Όσο για τις αποχρώσεις; Κυριαρχούν οι ουδέτεροι τόνοι, αλλά ρίξε κι ένα κλεφτό βλέμμα στις πολύχρωμες ή εμπριμέ και διάλεξε μίνι, μίντι ή και μάξι, χωρίς περιορισμό - ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις!

Zara: Οι 7 πιο μοδάτες φούστες του καλοκαιριού κοστίζουν τώρα μόνο 3,99 ευρώ!

balloon φούστα  zara

Μίνι balloon - Θα την βρεις εδώ

Tip: Δεν χρειάζεται να ξεφύγεις στο styling, αφού είναι ένα σχέδιο τολμηρό που κάνει δήλωση μόδας από μόνο του. Συνδύασέ την με χρυσαφί mules.

mules metallic dore shoes

Δίχρωμα mules, Dore Shoes

εμπριμέ φούστα μίνι  zara

Ψηλόμεση με τύπωμα χείλη - Θα την βρεις εδώ

Τip: Ιδανικά φόρεσέ την με ένα απλό tank top ή με ένα χαλαρό σατέν πουκάμισο το βράδυ, για να την αφήσεις να λειτουργήσει σαν κόσμημα επάνω σου. Συνδύασέ την με πλατφόρμες.

πλατφόρμες stonefly

Πλατφόρμες με αγκράφες, €99, Stonefly

μάξι λευκή φούστα zara

Λευκή με κορδόνι - Θα την βρεις εδώ

Τip: Είναι το τέλειο cover-up για την παραλία με το μπικίνι σου, ενώ το βράδυ θα την αναβαθμίσεις με ένα metallic top και σανδάλια.

σαγιονάρες verigi

Μαύρες σαγιονάρες, XTI

tweed φούστα zara

Α-line tweed - Θα την βρεις εδώ

Τip: Από το φθινόπωρο θα την βλέπεις παντού. Τύπου Chanel tweed φούστα σε Α γραμμή είναι αυτό το κομμάτι που θα αναδείξει το preppy style σου. Συνδύασέ την με mules.

μπεζ mules sagiakos emporio

Μπεζ mules, €52, Sagiakos Emporio

κόκκινη μίντι φούστα zara

Κόκκινη ασύμμετρη - Θα την βρεις εδώ

Τip: Η pencil φούστα θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου, ενώ η ευελιξία της σου επιτρέπει να κάνεις άπειρους συνδυασμούς. Φόρεσέ την με ριγέ αξεσουάρ για να απογειώσεις το retro style.

εσπαντρίγιες ριγέ wrangler

Ριγέ εσπαντρίγες, €43, Wrangler

μάξι μπεζ φούστα  zara

Μάξι slip - Θα την βρεις εδώ

Tip: Boλική και δροσερή, θα τη φοράς και το φθινόπωρο με τζιν crop πουκάμισα και φούτερ. Τώρα συνδύασέ την T-shirt ή το μαγιό σου και κάνε τη διαφορά.

sling back πλεκτές μπεζ sagiakos emporio

Πλεκτές sling-backs, Sagiakos Emporio

μπλε μίνι φούστα  zara

Ψηλόμεση εβαζέ - Θα την βρεις εδώ

Τip: Αγαπημένη φούστα των fashionistas όλες τις εποχές του έτους! Το καλοκαίρι θα την βάλεις με ένα crop φλοράλ τοπ και το φθινόπωρο με ριγέ πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια.

κόκκινα αθλητικά παπούτσια saucony

Κόκκινα sneakers, €69,99, Saucony