Βραδινά looks: 7 καλοκαιρινά must-have για να φοράς από τη δύση του ηλίου μέχρι το πρωί!

Και σε όλα τα πάρτι που θα διασκεδάσεις στις διακοπές σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Ας μιλήσουμε για καλοκαιρινά βραδινά σύνολα... Είναι άραγε εύκολο να ανακαλύψεις το τέλειο outfit για να πας από ένα χαλαρό απεριτίφ σε ένα δείπνο με φίλους και μετά σε ένα πάρτι μέχρι το πρωί; Πολλές από εμάς θα απαντήσουν σίγουρα "ναι", γιατί συχνά ένα slip φόρεμα σε μάξι μήκος, συνδυασμένο με ένα ζευγάρι πέδιλα αρκεί για να λύσει το πρόβλημα!

Έπειτα, υπάρχουν κι εκείνες που επικεντρώνονται εξ ολοκλήρου σε συντονισμένα looks, όπως μια φούστα με ασορτί τοπ, και κάπου εδώ η κατάσταση αρχίζει να γίνεται λίγο πιο περίπλοκη... Ποιες είναι όμως οι τάσεις από τις οποίες μπορείς να εμπνευστείς για τα βραδινά outfits του καλοκαιριού;

Δες στη συνέχεια 7 καλοκαιρινά βραδινά σύνολα που προσαρμόζονται σε κάθε στυλ και περίσταση, ιδανικά για να τα φορέσεις από τη δύση του ήλιου μέχρι το πρωί - και πώς θα τα συνδυάσεις.

Βραδινά looks: 7 καλοκαιρινά must-have για να φοράς από τη δύση του ηλίου μέχρι το πρωί!

Λευκό μίνι φόρεμα


Το λευκό μίνι φόρεμα καθιερώνεται ως μία από τις πιο φρέσκες και minimal -αλλά και εξαιρετικά "γρήγορες"- τάσεις στο καλοκαιρινό ντύσιμο.

Συνδύασέ το με

Ταμπά πέδιλα

πέδιλα marila

Mε λουράκια, Marila, €35, Sandy.s

ρολόι oozoo

Χρυσαφί ρολόι, OOZOO

Μαύρο μάξι φόρεμα


Τα μάξι φορέματα είναι δροσερά, ειδικά από λινό ή ποπλίνα, και είναι στην πραγματικότητα το μοναδικό ρούχο που μπορεί να σε ντύσει κομψά και στυλάτα λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Πρακτικό και φρέσκο ​​για το καλοκαίρι και αρκετά ευέλικτο στο styling, καθώς και η ιδανική βάση για να δημιουργήσeiw άπειρους συνδυασμούς παίζοντας με παπούτσια και αξεσουάρ.

Συνδύασέ το με

πέδιλα zaxxy

Πλατφόρμες, €45, Zaxxy, Sandy.s

τσάντα bmb bags

Ταμπά τσάντα, €155, BMB Bags

Τοπ με κορδόνια & μάξι φούστα


Συνδύασε μια γοργονέ μεταξωτή φούστα σε μπεζ τόνο με ένα peplum top σε λευκό, για να δημιουργήσεις το τέλειο βραδινό σύνολο. Το συγκεκριμένο μπλουζάκι, μάλιστα, επιβεβαιώνεται ως Νο1 τάση των fashionistas αυτό το καλοκαίρι, τόσο για τις καθημερινές όσο και για βραδινές εμφανίσεις, που θα μπορούσαμε να το ορίσουμε ως τη "σύγχρονη αντικατάσταση" της κλασικής μπλούζας boho.

Συνδύασέ το με

βραχιόλι facadoro

Μεγάλo βραχιόλι από χρυσό Κ14, Fa Cad'oro

Μίνι φόρεμα tie-dye


Τέλειο για το μεσημέρι -επιλέγοντας ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια- μέχρι τα πάρτι το βράδυ, αυτό το μίνι φόρεμα tie dye είναι η τέλεια επιλογή εάν θέλεις να δείξεις τα πόδια σου - και το τροπικό σου μαύρισμα!

Συνδύασέ το με

σαγιονάρες ipanema

Σαγιονάρες δίχρωμες, Ipanema, Adam's shoes

τσάντα k.lou

Clutch χειροποίητο, K.Lou, €290, kloucollection.com

Δαντελένιο φόρεμα


Κομψό, σέξι και εκλεπτυσμένο, το δαντελένιο φόρεμα είναι σίγουρα ένα "αειθαλές" κομμάτι της καλοκαιρινής περιόδου, στην πραγματικότητα φαίνεται υπέροχο όταν μαυρίσεις και αμέσως αναδεικνύει την εκλεπτυσμένη σου γοητεία.

Συνδύασέ το με

πέδιλα stonefly

Λευκά πέδιλα, €79, Stonefly

τσάντα tod's

Τσάντα, Tod's, kalogirou.com

Φλοράλ φόρεμα


Ο μαξιμαλισμός σε όλο του το μεγαλείο! Ένα φόρεμα που θα κάνει εύκολα δήλωση μόδας και θα το βάλεις το ίδιο καλά το πρωί με flats και το βράδυ με ψηλοτάκουνα. Τα εντυπωσιακά αξεσουάρ είναι απαραίτητα. Από τα πιο αγαπημένα φορέματα για το καλοκαίρι!

Συνδύασέ το με

πέδιλα yoshino

Λευκά πέδιλα, €69, Yoshino

σκουλαρίκια catherine bijoux

Φλοράλ σκουλαρίκια, €43,50, Catherine Bijoux

Halter φόρεμα


Μια κομψή και μοδάτη βραδινή εμφάνιση, που θα σε κάνει να εντυπωσιάσεις. Ο μαύρος καμβάς όπου πάνω του ανθίζουν εντυπωσιακά λουλούδια είναι ό,τι καλύτερο για μια νυχτερινή έξοδο, που θα βάλει αρκετές δόσεις σεξαπίλ στο look σου.

Συνδύασέ το με

μαύρα πέδιλα

Minimal μαύρα πέδιλα, €19,99, Tsoukalas

κόκκινη τσάντα

Κόκκινη τσάντα, €174,30, Love Moschino