Εκπτώσεις: Αυτό το φόρεμα από τα Mango με 14,99 ευρώ είναι ό,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές σου

Συνδυάζει άνεση και κομψότητα και βρίσκεται στις 5 top τάσεις του καλοκαιριού

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Μια εξαιρετικά δημοφιλής καλοκαιρινή τάση έρχεται φέτος για να διευκολύνει τις απανταχού fashionistas, που θέλουν άνεση και ευελιξία στις summer εμφανίσεις τους, χωρίς φυσικά να κάνουν έκπτωση στο στυλ τους. Τα φορέματα ως γνωστόν είναι συνώνυμα του καλοκαιριού και πάντα βάζουμε αρκετά στη βαλίτσα μας.

Είναι, λοιπόν, ευκαιρία τώρα με τις εκπτώσεις να αποκτήσεις μοδάτα κομμάτια, που θα φοράς non stop στις διακοπές σου, τα οποία θα συνδυάζουν άνεση και κομψότητα. Στα Mango ένα φόρεμα γίνεται viral ανάμεσα στις fashionistas, που κοστίζει μόνο 14,99 ευρώ και δεν θα χρειάζεται να προβληματίζεσαι πλέον για το τι θα φορέσεις: μαζί του θα είσαι έτοιμη σε 10 λεπτά και φυσικά... υπέρκομψη!


Εκπτώσεις: Αυτό το φόρεμα από τα Mango με 14,99 ευρώ είναι ό,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές σου

Ένα φόρεμα που στηρίζει τις all-day εμφανίσεις σου στις διακοπές, αφού μπορείς εύκολα να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, δημιουργώντας στυλάτα και φινετσάτα looks.

φόρεμα mango κίτρινο

Από δροσερή ποπλίνα και σε ένα σχέδιο που κολακεύει κάθε σωματότυπο, θα κάνεις εύκολα δήλωση μόδας τόσο με τη σιλουέτα του όσο και με το butter yellow χρώμα του, που πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι στα πιο ενημερωμένα σύνολα της σεζόν.

φόρεμα mango με κεντήματα

Τα κιπούρ κεντήματα αναβαθμίζουν αυτόματα την εικόνα σου, αφού αυτό το minimal φόρεμα αποτελεί τον ορισμό του quiet luxury style, ειδικά εάν το συνδυάσεις με χρυσαφί κοσμήματα, ψάθινα αξεσουάρ και strappy πέδιλα. Tip: Εάν πάλι θέλεις μπορείς αν το αναδείξεις σε boho... προσανατολισμό, συνδυάζοντάς το με lace-up φλατ σανδάλια και μια μπαντάνα στα μαλλιά. Κράτησε μια τσάντα από καμβά και κάνε την ωραιότερη εμφάνιση στο νησί.

φόρεμα mango

Φόρεμα με κεντήματα - Θα το βρεις εδώ